Мнение
от Seikosha » 19 юни 2013 20:58
Днес в 18ч. засякох 3133,за три денонощия,показа -14сек. Кажете ми скъпи мои,тва добре ли е?че вече един месец го уточнявам и взех да се изприщвам да бутам регулатора на баланса ту напред,ту назад. Иначе той е изключително плавен,движи се без всякакво усилие,но явно механизмът е доста чувствителен и стигнах до толкова малки побутвания,че в един момент си мисля,че само си мисля,че съм го побутнал. Нямам навика да уточнявам часовниците си(освен един джобен Атлантик,дет седя пък 2 1/2м. на стенда) ,но 3133 ми беше любопитен,а и ще се курдисва от ръката ми,та се запънах. Нямам понятие,какви биха били заводските му параметри за точност,но каквото и да е,май спирам,кът искам точно време,ще кьоря Касиото или ще слушам радио Хоризонт в 15ч.
А иначе вчера ми беше много весело и за да уравновеся нещата,си пуснах "Белият Бим - черното ухо" и всичко си дойде на мястото. Много го обичам,номиниран за Оскар 1972г. ,а и Щирлиц играе чудесно,а кучничето прилича досущ на едно мое от преди години,когато нямаше още видео по телефоните и апаратите.Казваше се Бела и сега си го пускам филма и си я гледам как тича по дире ми.
Изгледах и един нов филм(препоръчвам го) - "Легенда N17" Много добре направен,пипнат филм от студиото на Никита Михалков за легендата на съветският хокей Валерий Харламов и треньорът-гений на "сборная" Тарасов от 70г. В частност се проследява и историческият мач на тогавашните световни шампиони СССР с профитата от НХЛ в Канада. Гледах го този мач през 1972г. БНТ го излъчиха някъде посред нощите и емоциите бяха толкова силни,колкото и блъскането по стените от съседите,а след като братушките ги обърнаха с 7:3,имам някви спомени,но са дезорентирани от погълнатите > квас,молоко и кофе. Легендарен мач,пред чужда,враждебно настроена публика(поне в началото) Висше изявление на духа и мъжеството(къде ги те сега?) без големи пари, в името само на едната чест и достойнство,на един народ и на една страна.
Сега пък нещо се оклюмах,ще си пусна май "Дбжентълмени с късмет" с незабравимият Леонов.Там къде камилата като плюва.ми е голям кеф. Ай, до скоро.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "