Ачо, двата Востока са ми били за 370 гр. Звездочката май беше 200 ,а другият 170 Значи 200 гривни и няколко пръстена за такси = към 40 кинта,но може и по-малко да е,че после Сашо каза ,че нещо с курса на еврото е станало и цените малко паднаха.Може би около 38лв. да е най-вероятно.То таксите ми са 21лв. ама за всички джунджурии. Звездочката е за кутията със саати за лично взиране и оглупяване,така,че цената ме устройва. Джамовете и другите неща взех покрай 3133 ,че не любя да вземам само по един гол,да си има компания докато езди към Бугария.Джамовете са по 10гр. значи с процент от таксите излизат към то 2 кинта. Не ги знам колко са тука и де да ги диря,ама моят швейцарски мародер и японското ми джипи ми искат по 10 кинта за смяна ,а аз не давам

Имаше един от Нова загора щеше да ми слага за по 5лв.,ама той пък държеше да му давам и по 11 кинта на часовник и за да го профилактирал.Ми викам му "Ми неща бе,дермените си работят макар и на по 30-40 лазарника и не стана пазарлъка. А така сега ще ги пратя на кръвопиеца с мойте стъкла и колкото и да ме дере за слагане,пак ще ми излезе на половина,а това са си 60-70 кинта спестени,ето как цената на 3133 баааавно взе да се свлича. А и всичко ми донесаха диван чапраз,никакви заигравки с пешеходни пътеки не праих.
Както и писах,а и Сашо беше предупредил,общо взето нещата са като тука,някои по-скъпи,други надолу,според предпочитанията на пазара,виж ,за части си заслужава за някои,че тук не се мяркат. Стрелките са много скъпи,но има и евтини неща. Джама за джобният ми излезе и той към 5 кинта,ама него ще си го туря сам.
А вица ще рискувам и ще го кажа тук,ама ще си наложа самоцензура,макар,че губи чар,друго си е натюрлих.
Та имало една американска студентка по славянска филология която много си падала по нашенският фолклор и разни артефакти от народното творчество и взела та решила да обикаля джендема,че да пиела от извора

Ама съ увлякла да катери баирите и замръкнала,а заваляло и страшен дъжд.Оказало се,че е близо до един кошарник и овчяря,млад и напет левент,с глуповата усмивка,ама с пълни потури,я открил премръзнала и я отвел в кошарата,па я подсушил до огиня,па я нахранил,па и сипал и една паница руйно винце и момата кът се сгряла и и влязла мухата в гащите и се доправило любов и си поискала,а нашенецът не се дърпал много-много,че била арна и бела и къде-къде по-свястна от козичката Райна. Та като се метнали по козяците,отишло цяла седмица.Накрая студентката баялдисала съвсем и рекла:Ще трябва Иване да се разделяме,че е време и свалила Ролекса от ръката си и му го турила на китката(туй от мене

) и пак му говори: Страшен любовник си ти ,да знайш и едва ли има по-надарен от тебе. Пък нашенският глупчо скромно се почесва по тиквата и вика: М'чи не знам,ама бати лани преспа с една мечка и още му носи мед"