ЛУЧ

sheretudis
Специалист
Reactions:

ЛУЧ

Мнение от sheretudis »

продавам абсолютно оригинален 2209 сбирщайн с жълта машина 23 камъка всички здраво вкопани Часовникът е 4в1 цифер от запас, каса 20 микр от бит пазар,машина готова работеща но с прецакан баланс прехвърлен от друг затова е четири в едно Май работи ама от заплес забравям да видя дали не взема един за два часа Цената му е 30 лв
Изображение

Изображение
storyteller
Moderator
Reactions:

Re: ЛУЧ

Мнение от storyteller »

Точно такъв нося редовно с костюм (трябва да ходя на работа официален тези дни), само че с класическа черна каишка, жълта коронка и малко по-лъснато стъкло. Гениите скромно си приличаме :) Излезе ми близо три пъти по 30 лева, докато го сглобя.
За мен това е перфектен дрес часовник.
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

Илийка туй отвън го лъснах машинно-ръчния труд ми е противен , не се усетих че вътре е прашасало пък ми се стори кушия да го отварям и бърша щот хем съм алчен ама най паче съм и мързелив Каишките блъскам каквото падне щот скоро не съм купувал
Изображение
аз пък съм с този ежедневно без костюм а с анцунг -селска пръчка съм си ко да правим сега я и то пак тарикатея Жал ме е да туря тая с 2209 а нося този щот цепи секундата а ми е и удобен като човъркам чужди
Аватар
varban
Moderator
Reactions:
Обратна връзка:

Мнение от varban »

С какво ти е удобен? Сравняваш цъканията на ухо?
Сейкоша-сан ми прати лятото една машина с цифер 2609, трепач е:

Изображение

Него го ползвам за същото, ама рядко го нося - вардя го за нов :)
Като стигна до цъкане на пациента, взема, че навия 2609 и ги слушам двата заедно две-три минути. Ако не се разметешват звуците, съм уцелил.

Само че не умея да слушам с двете уши, та затова слагам и двата солника на едното ухо.
Все си мисля да пригодя някои докторски слушалки или електроника, ама и така става, затова не пипам - и мен ме мързи :)
sheretudis
Специалист
Reactions:

Мнение от sheretudis »

аа ба ша си хабя слуха за щяло и нещяло Навивам два пъти ,поставям баланса и ако веднага тръгне хасъздан без подканяне,и заработи без да се пърпели в галоп като кон раванлия, обръщам го наопаци и гледам дали не намаля хода Ако не, с това се изчерпват центровките на чуждите и правя калкулация на платежоспособността на пациента Правоъгълните са ми по удобни от така наречените водомери които по принцип не харесвам за носене
Публикувай отговор

Обратно към “Продава часовници ----- Sales watches”