Да, осветлението се осигурява от два LED диода на 12 и 6 часа. Може би затова се нарича Super illuminator. Моят е с оригинална верига.
Дебелината е 14 мм. Стъклото е изпъкнало и май не се намира като резервна част.
Диаметъра е 42 мм. Мисля, че е спрян от производство. https://youtu.be/18A025pbE8U?si=RMQcYa2MmnMoEDO-
Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз.
Петъчният ми часовник, но не само. Нося го вече четвърти ден и не искам да го свалям от ръката ми! Мисля че вече намерих основния ми часовник зе ежедневно носене!
Честито на Росен, този е страхотен.!Касата е мечта с тязи форма - UFO
И циферблата се вписва чудесно в хармонията. Преди като шиех по активно каишки бях направил няколко за модела Аква.
Браво! Ей това е часовник за кеф.
Честито и на Любо!
Има си 5 моторен механизъм ( описан от мен подробно в едя тема) с една шепа камънаци опакован в доста впечатляващ дизайн. Подхожда на един мото фен. :-)
Бяха по поръчка!
Вече нямам шаблона за дълбочината на лъговете. Там и извивката трябва да се спазва и дебелината и мястото на патента. Там където са лъговете не може просто да се среже. Кожата трябва се подвива и да прави обратен завой, щото иначе ще стане като стар намокрен тефтер. В нашия край му викаме "ще се разжлямби".
Затова кожата се обръща с обратен завой на 3 места. Два пъти при лъговете и един път за патента.
Най добре става като часовника е наличен :-)