Искам да уточня че аз все пак ги купувам тия часовници с цената на големи лишения , не помня откога не съм ходил на кръчма да пия бира ,то щото е забранено ама все тая .
Да удариш кьоравия означава да вземеш нещо на голяма далавера ,което определено не е моя случай ,ясно че повечето ги купувам под средната цена , ама чак кьораво , мисля да започна да слагам и цените до снимките , на мен не ми пука ако някой след време пита защо си го взел за 10 а искаш 110, понеже не продавам.
А ако имате предвид някаква рядкост , не мисля че са чак толкова редки , ако почна да показвам какви хубавини не съм взел поради цената им , ще стане доста голяма тема.
СПАМ
Като казах кръчма и бира , и ми причерня.
В тоя ред на мисли днес разбрах че от 10 тоя месец не продавали твърд алкохол след 18 часа в скапаната Андалузка еспана , ще се махам от тук , толкова тъпа нация няма , след толкова неуспешни опити за сух режим в цял свят , и тия полуафриканци решили да пробват .И го разбрах по най трудния начин , като видях че няма водка слязох да взема , на касата ми я взеха все едно е севрнокорейска ракета. И трябваше да си пия шопската салата с коктейл от Вермут и бренди и бира за разредител.
Край на спама но не и на моята мъка.