Аз съм на етапа на забавено купуване, докато не мина един етап на забързано продаване на неща залежежали и като нонсенс екземпляри и като такива преминали реставрация с тази цел. Щот кинти иначе няма

Купувам от време на време някои неща коитто смятам ,че мога да иновирам, но ще показвам чак,ако им се случи. Последният е от аукцион в неделя - Тисо Стилист произвеждан в диапазона 1972 - 75г. Инхауз кврц на Тисо кал,3222 със седем камъка на базата на ЕТА 455.411 от добрите стари машини ,работещ ,позлатен 10 мик. Няма стъкло и има една дерюга на долният ляв лъг. Мисля да я махна, да бръшна оригиналният вид и да му направя една златна баня. За стъкло, имам наследство от Върбан наш две плоскости с часовникарски плексиглас и смятам сам да се справя със стъклото. Помня някъде и Сашо беше показал такава операция и беше станало супер. Спечелих го за 32.50лв. така ,че мисля дека да е на керия, а верижката или ще сменя със жълто меланезе ,че купих 150бр. оъ Хонг Конг, или една хубава кафява кожа и двете ще му паснат