КАИШКИ
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Re: КАИШКИ
От марката която аз ползвам (pattex lederkleber ) също има прозрачен вариант, но аз ползвам класическият бледо оранжев. за да го виждам по добре когато го нанасям по кожата... и да изчаквам около 6-8 минути двете намазани повърхности преди да ги слепя. След което притискам с големи яки щипки, особено на отговорните части около патентите.
Разбира се,че няма как да е с моментно лепило 
Става въпрос за таква на фирма Момент, немксо за обувки, прозрачно

Става въпрос за таква на фирма Момент, немксо за обувки, прозрачно

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Е така де и аз ползвам същото, ама в Германия е с друго име.

Напълно еднакво
само, че аз вземам голямата бака.

Струва 14 евро ама ми стига за 150 каишки.

Напълно еднакво
само, че аз вземам голямата бака.

Струва 14 евро ама ми стига за 150 каишки.
Благодаря, много съм доволен, но от туба като е фира дава излиза навън докато затворя..
Стана 4,39лв в кауфланда, ми е най-близо, много рядк пускат промо на по 2лв, иначе намирам и на 3,6, ма то не като да съм манифактура
Иначе с тубичката се нанася добре, с бакат трябва четка ли или шпакличка, ще се поинтересува.
То сега и кожите свършиха, хептем замря работата
Стана 4,39лв в кауфланда, ми е най-близо, много рядк пускат промо на по 2лв, иначе намирам и на 3,6, ма то не като да съм манифактура

То сега и кожите свършиха, хептем замря работата

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Как кожи да няма?! Я бъркай в шкафа и извади нечии дамски висок ботуш да видиш какво излиза от него. Шега разбира се, но и кожи ще се намерят. Знам, че по Дупница, Кюстендил, Сандански и Петрич има много складове за кожи. Акоимаш път направо влез в някой склад да си избереш/ Ти най добре знаеш каква дебелина и твърдост.
http://www.leathertrade.net/" onclick="window.open(this.href);return false; например
Нанасянето на лепило аз правя с дълга дървена пръчица за шишчета. След като приключа с кайшката лепилото се самопочиства лесно от клечката като го натисна от най ниско и като ръкав го набирам нагоре. накрая като някаква малка гумена-ластична гайка излиза от другата страна на клечката безпроблемно. И това става за има-няма 5 секунди. А клечката остава като нова. Това става възможно ако го напоравиш в същият ден когато си нацапал клечката, най-много на вторият ден. Но ако оставиш няколко дни, махането е много трудно и по добре нова клечка да вземеш.
Ейййй голямо писане направих за едната клечка....
http://www.leathertrade.net/" onclick="window.open(this.href);return false; например
Нанасянето на лепило аз правя с дълга дървена пръчица за шишчета. След като приключа с кайшката лепилото се самопочиства лесно от клечката като го натисна от най ниско и като ръкав го набирам нагоре. накрая като някаква малка гумена-ластична гайка излиза от другата страна на клечката безпроблемно. И това става за има-няма 5 секунди. А клечката остава като нова. Това става възможно ако го напоравиш в същият ден когато си нацапал клечката, най-много на вторият ден. Но ако оставиш няколко дни, махането е много трудно и по добре нова клечка да вземеш.
Ейййй голямо писане направих за едната клечка....
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Днес още една хубавка се получи.
За да е малко поне по-интересно споделям няколко снимки от работата.
Ей това е готиното тук. И аз обичам да гледам другите как работят. Каквото ми хареса - крадна си го...
https://imgur.com/a/dz7BrPR" onclick="window.open(this.href);return false;

За да е малко поне по-интересно споделям няколко снимки от работата.
Ей това е готиното тук. И аз обичам да гледам другите как работят. Каквото ми хареса - крадна си го...

https://imgur.com/a/dz7BrPR" onclick="window.open(this.href);return false;

Хубави, харесват ми.
А защо всички са с катарама тип "Панерай"?

А защо всички са с катарама тип "Панерай"?

Напоследък ме преследват умни мисли, но аз съм по-бръз. 

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Тези са най-евтините. Хахах.
Имам и нормални, но опитът показва, че каишки от този тип се продават повече с такива катарами.
Последните две поръчки 2х30 катарамки, ме разочароват. с почти милиметър са по широки от обявеното. И като сложа патент например 24мм и катарама 24 мм, при сериозно разклащане на катарамата - странично и тя се откопчава. Затова прибягвам до стягане. Свивам с тръбен ключ на който съм облепил хубаво челюстите с мекичко за да не нараня катарамата. Та ги правя с 0,5мм под стандарта. т.е. 23,5мм. така после като влезе и щракне патента (влиза с приплъзване като самият патент бута катарамата която действа като пружина) веднъж намерило дупките си трудно би излязъл от там дори и аз да опитвам демонтаж. Другото което правех, е да слагам патент 25мм, но ми свършиха от този размер. Отклоних, се но споделям за да внимавате.
Имам и нормални, но опитът показва, че каишки от този тип се продават повече с такива катарами.
Последните две поръчки 2х30 катарамки, ме разочароват. с почти милиметър са по широки от обявеното. И като сложа патент например 24мм и катарама 24 мм, при сериозно разклащане на катарамата - странично и тя се откопчава. Затова прибягвам до стягане. Свивам с тръбен ключ на който съм облепил хубаво челюстите с мекичко за да не нараня катарамата. Та ги правя с 0,5мм под стандарта. т.е. 23,5мм. така после като влезе и щракне патента (влиза с приплъзване като самият патент бута катарамата която действа като пружина) веднъж намерило дупките си трудно би излязъл от там дори и аз да опитвам демонтаж. Другото което правех, е да слагам патент 25мм, но ми свършиха от този размер. Отклоних, се но споделям за да внимавате.
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
На първата снимка часовника ми изглежда по малък от бъкъла , все едно си сложил каишка 26 на лъгове 18 20 , много интересна оптическа илюзия. Предполагам от тъмния цифер.