2бр. стенни - Янтар и Метрон,работещи в запазено състояние,само на Метрона има малко около 1см. отчекнато парченце в дясната горна част на кутията.Имам само един ключ.Продавам ги двата за 50лв. или по отделно за по 30лв. Намират се във Варна,не съм много склонен да ги изпращам с куриерска служба,но мога да направя и изключение.

1.Будилник Витяз,изправен,добре запазен,стар модел,много приятен фасон. - 15лв.

2.Маяк "кристал" настолен,безупречен,от него продавам 2бр. в еднакво състояние с различни по цвят циферблати - по 25лв. бр.

3. Настолен HERMLE доста приятна кварцова реплика на каминни часовници от 18в. Работи безупречно с една батерия АА.Добре запазен,с минимални забележки по основата.Топките му долу се въртят

4. Молния - перфектен,знаете какъв механизъм има,изключително точен и запазен,доколкото четох е от началото на 60-те год.Навива се веднъж седмично,падна нитчето на ключето,но е налично. Цена 30лв.

5. Много качествен кварцов будилник EUROPE Germany ,Отчупено връхче на лявата горна страна на касата,звъни много приятно,дори в момента е до леглото ми,макар и да не го чувам.-12лв.

6.Стар настолен МАЯК ,запазен ,работещ с дървена кутия - 25лв.

7. Още един МАЯК в същото състояние и същата цена.

Пак МАЯК ,безупречен,7 дневен -30лв.

9. "Ереванский" чудесно запазен,от края на 50-те - 15лв.

10. 2бр. "СИГНАЛ" 2МЧЗ в много добро състояние и двата,направи ми впечатление,че са много точни. По 20лв. бр. Показвам снимка само на единият,но мога да снимам и другият.

11.Будилник СЛАВА от старите модели,мн.добре запазен.- 15лв.

12. Будилник СЛАВА ,чудесно запазен от малките - 15лв.

13. Будилник СЛАВА в малко по-лошо състояние на корпуса - 8лв.

14. И още един СЛАВА по - добър и различен - 10лв.

15. Тази СЛАВА е от първите модели,с много красив цифер,като седефен - 15лв.

16. Будилник СЛАВА ,много елегантен модел,запазен,пак от по- старите - 15лв.

Часовниците макар и стандартни са добри и избирани,ако някой прояви интерес към някой от тях,ще бъде тестван 24ч. за всеки случай и тогава изпратен. За покупка от и над 100лв. правя стандартна отстъпка от 15%
Утре ще добавям още,а после и ръчни някои.