Огромна загуба!!!
Отиде си един голям човек и приятел
Светла му памет!!!
Вярвам, че ще бъде за винаги с нас защото човек живее в съзнанието и сърцата на хората, а думите и делата му остават за да пребъдат тогава, когато съзнанията и сърцата се предадат...
Не го познавах лично но това което съм чел написано от Върбан е било винаги оптимизъм, енергия и професионализъм. Ясно че всичко е преходно но е гадно нелепо да си отиват точно жизнени хубави хора просто ей така. Поклон и респект Върбане!
Още някак отказвам да го повярвам. Отварям форума, виждам как на разни теми стои неговото име отгоре като последен писал и за секунда се надявам, после виждам датата.
Вече ни липсваш, Върбане. Хвърляй отгоре по някой поглед насам.
Ей.. един ден не съм влизал във форума и то каква ужасна новина.
Не го познавах лично, но рядко се срещат толкова ерудирани и толерантни хора. Писахме си лични няколко пъти и все се уговаряхме да се видим като минавам през Казанлък. Не ни било писано.
В твоя памет Върбане!
Ще го понося за да те помена, мисля, че много от вас знаят защо!
Тежка нощ за всички ни.
Мъка и болка като с клещи ни души.
Върбан няма да бъде забравен!
Сега духът му е енергия и времето няма значение.
Той ще продължава да бъде с нас!
Това е отвратително, изпълнен съм ярост и тъга.
Много ми е мъчно за Върбан.
Много сериозна загуба на интелект, енциклопедични знания и най-вече на сърцат човек готов винаги да помогне със всичко.
Наистина много, много жалко.
Бог да го прости.В началото на страстната седмица една нелепа смърт предизвика наистина много страсти не само у нас. Ето още едно място, което скърби за неговата загуба- най-големият рускоезичен форум,където той обичаше да води професионални разговори с капацитети от ранга на Андрей Бабанин.
Приятели, поклонението и изпращането на Върбан ще се състои утре 27-ми сряда от 11:00ч. в гр. Казанлък
Всеки които иска да присъства е добре дошъл.
Това е информацията за момента.
Опитваме се да организираме изпращане на венци и цветя евентуално чрез местна траурна агенция.
Също така има вариант за съдействие на място в гр. Казанлък от хора които ще присъстват на поклонението.