Иначе трябва да е по-лесен от 3055

ПС: От комп ще пренеса мненията, които нямат пряко отношение към колекцията, та да стане една нова тема - какви кварцета си заслужава да се чоплят.
Място под слънцето има за всички. Спасявай ги, те си заслужават. Спасявам и аз каквото мога...clockwiser написа:Кварцови находки:
Най-отгоре е някакъв джобен Шевролет. Безумен, но с красив циферблат с оранжевичко
Swiss Army Според продавача е менте, защото на механизъмчето не пише Victorinox а ЕТА - китайска марка. Не исках да противореча, човекът търгува с часовници, няма да му оспорвам авторитета я. Е, като за менте свали от 8 на 5. И в къщи - батерийка тръгна...
Wenger. Този пък бил развален. Стрелката вървяла бързо и прескачала. 3 лв. за части. И като му сложиш нова батерия престава да прескача... И той от същата китайска марка с облачето.
Подчертавам, че и в двата случая не съм се опитвал да заблуждавам продавачите и не съм се пазарил. Те сами даваха версията и цената, а аз като човек който не разбира (което е самата свещена истина) само клатех глава. И после имах късмет като сложа батерия да запали,
А Хансчето тръгна след магии на Божидар. Запои му скъсване на бобината - наистина на магия. Но тогава скачаше на място, та се наложи да го почисти.