А на левият стенд ,зае място идно бижу, девствена Ракета 3056А, неощстливявала ничия китка до сега. Новият претендент за майстор на спорта във вътрешното първенство за точност. За сега води Лучи 3055 Нека състезанието да започне 3055 vs 3056А

viewtopic.php?f=77&t=5729#p52357" onclick="window.open(this.href);return false;Liani написа:Това първото много хубаво. Една снимка по-виждаща се може ли? И каква е марката?
Мислех,че тука е тема да покажеш часовника който ти е на ръката в същият ден и мислех да покажа повече снимки и малко история и инфо за часовника в мойта страница за показване,ма Стьопата е свършил тази работа вместо мене и ме е отървал от времеви разходи.Liani написа:Това първото много хубаво. Една снимка по-виждаща се може ли? И каква е марката?
Интересно нещо си почнал
Напротив , очакваме снимки на които се вижда нещо и малко история.Иначе благородно ти завиждам.Късно го видях , после нещо стана... Как ги отваряш отпредSeikosha написа:Мислех,че тука е тема да покажеш часовника който ти е на ръката в същият ден и мислех да покажа повече снимки и малко история и инфо за часовника в мойта страница за показване,ма Стьопата е свършил тази работа вместо мене и ме е отървал от времеви разходи.Liani написа:Това първото много хубаво. Една снимка по-виждаща се може ли? И каква е марката?
varban написа:Ми вярно е. Не мога да махна джама, трябва паяк. Ще търся, ама като излезе поне малко свободно време.
Много хубав icon_clap , в името на равновесието и на световния мир другия петък с някой хамерикански електромеханичен