Мнение
от Seikosha » 19 дек 2015 01:27
Аз пък не познавам теб. Нито съм те чувал,нито пък виждал. Взех отношение,защото първо Стефчо ми е приятел,а аз на приятелите си държа. Отделно - второ, мисля,че той продава тук отдавна и всички му знаем тертипа. Обикновено пазарлъците стават на л.с. и мисля,че така са били едно 90% от случаите. Така ,че можеше да му пишеш на л.с. и да му дадеш оферта, а не демонстративно да биеш на 50% онлайн,което определено не е практика,поне до сега.Това ,че на тебе не ти отърва цената,не значи ,че можеш да го коментираш в обявата на колега,като ти е изгодно купуваш,като не - зимуваш.
Ако го познаваше продавачът,щеше много добре да знаеш,че ,ако не се купи нещо за няколко дни,той намаля цената(в повечето случаи),но сега е решил съвсем правилно,че има и други сайтове за продажба и тука няма място за някаква обида,в края на краищата всеки си гледа интереса,а и колкото евтиния са купили народа от форума от Стефчо,здраве му кажи. Лесно е да виждаш в чуждото скъпотията и да гледаш в чуждата паница.
За това реагирах и няма нищо общо иначе с твоята персона и няма никаква тенденциозност.Тука е форум за часовници и ако става въпрос за нещо друго,значи е за други места и теми,не за тука. Реакцията ти уважаеми е неадекватна, не бива да се вменява някаква мнима "виновност" на някого за нещо,което е само негов избор. Иначе хората имат това свойство да се набутват яко от време на време,ма това е тема за друга тема.
П.П. Надявам се някой да прати тази тема в коша,мисля,че отдавна и е там мястото.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "