Seiko
Re: Seiko
Нормално Сейко 7с26 с 37мм каса е, но стъклото е 32мм а на другите е 30,2 мм горе на гривната и този вътрешен безел го отваря много. Плачеше за баланс, но вече е на ход и 3-ти ден на ръка. засега изостава около минута на ден, но още няма да го пипам, нека влезне в релси и тогава.
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Малко странно,но да направя и аз сефтето в тази тема с едни последни попълнения.

Повече снимки на viewtopic.php?f=58&p=47808#p47808" onclick="window.open(this.href);return false;

Повече снимки на viewtopic.php?f=58&p=47808#p47808" onclick="window.open(this.href);return false;
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
И аз да се пробвам с единственото си Сейко

То с моя късмет го снимах само и пое към сервиз за смяна на бобина на минутна стрелка, понеже го купих с гаранция сега чакам докато го ремонтират, учудих се , че не сменят целия механизъм , аще ремонтират мотора на минутите.

То с моя късмет го снимах само и пое към сервиз за смяна на бобина на минутна стрелка, понеже го купих с гаранция сега чакам докато го ремонтират, учудих се , че не сменят целия механизъм , аще ремонтират мотора на минутите.

Хубаво си мина на Луч -ове и ако стане нещо ей го къде е Казанлък ОФ с 2ве каси

Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
На стоманеният какво му има че не работи?
Ми мернах го,ма къв е този калибър 2556 бееее. Завърти 6-цата да стане на девет и да си дойде на мястото
Хубава машинка,няма спор,двустрелочка - хай беат ,ма дамски бе, пък аз вече по жени не се заглеждам много. 

Ееее помодерничи се и ти 35 на 37mm без коронката щом ти е дамскиSeikosha написа:Хубава машинка,няма спор,двустрелочка - хай беат ,ма дамски бе, пък аз вече по жени не се заглеждам много.
Ами не се разбира колко е голям, ма най-много да е унисекс и вътре ще да е с дебело уплътнение.
А при мен нещата отиват към 45-47 мм. без коронката
Ти да видиш по-късно къв ще покажа,ама не тук. 
А при мен нещата отиват към 45-47 мм. без коронката