винчета за фиксиране плюс планки
винчета за фиксиране плюс планки
Здравейте,
Търся да зкупя поне две винтчета за фиксиране на механизъм към каса заедно с планките. Механизмът е Miyota 8200A, но цялата серия 82** е с еднакви винтове, така че няма значение.
Мисля че резбата е 0.8мм, но не съм 100%, така че сигурно и от ЕТА ще станат, но трябва да се без борд. Планките са не по-широки от 2мм.
Търся ги спешно !!
Търся да зкупя поне две винтчета за фиксиране на механизъм към каса заедно с планките. Механизмът е Miyota 8200A, но цялата серия 82** е с еднакви винтове, така че няма значение.
Мисля че резбата е 0.8мм, но не съм 100%, така че сигурно и от ЕТА ще станат, но трябва да се без борд. Планките са не по-широки от 2мм.
Търся ги спешно !!
Re: винчета за фиксиране плюс планки
Можеш ли да ги покажеш на снимка?
Това трябва да са винтчетата:

Според мен ще станат от руски часовник.
Според документацията на Miyota, гнездата на планките са широки 2,2мм, така че планки широки 2мм или по-малко, би трябвало да ми свършат работа.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Такива планки има в
Poljot 2609.H

и в
Slava 24XX

Винтчета и аз търся в момента, ако намеря ще пиша.
Poljot 2609.H

и в
Slava 24XX

Винтчета и аз търся в момента, ако намеря ще пиша.
Благодаря много за отзивчивоста на двама ви!!! Преди малко купих някакви руски останки, сред които имаше винтчета и планки. Ще пиша ако ми свършат работа.
Благодаря!!
Благодаря!!
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Аз също намерих планки, но от винтчетата (количество приблизително като на Павлин) имам само с плоски глави. Със сигурност могат да се намерят с подходящата резба, но нямам със заоблени както на снимката.
Дано да имаш късмета да стегнеш механизма.
Дано да имаш късмета да стегнеш механизма.
Намерих планки и винтчета. От руските останки искарах цели два комплекта, така че съм почти готов.