За контакти - тук или на лични.
Извинявам се за тона, който на хареса на потребителите тук.Моля, да ме насочите кой е правилния раздел и да ми разясните малко какви са правилата тук.Наистина не съм ползвал форума.Реших да пусна обява,като повечето хора тук, но, явно не съм избрал правилния раздел.Помогнете ми.omegaqq написа:Темата е преместена в правилния раздел. Надявам се да бъде приведена и в подходящия за консумация вид. Умолявам Стоян63 да смекчи тона.
За първи път виждам някой в този форум да каже за себе си, че е "професионалист" в областта на часовниците и на всичко отгоре да говори само с "професионалисти".Стоян63 написа:А тоя, дето не се интересува, явно няма какво да прави и убива време тук.Приятно убиване на време. А тези, които разбират и се интересуват-може да покоментираме.Ще се радвам да отговоря, на въпроси на професионалисти.Часовника наистина си струва и би донесъл удоволствие на някого.Аз се извинявам, ако съм наранил самочувствието на някои "компютърен гений",но, не ме бива с компютрите много.Всеки не може да знае и разбира от всичко.Аз съм професионалист в друга област-часовниците.
Нагло поведение! Не харесвам когато някой орпеделя друг какъв е.