Ето я и моята колекциика :)
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Re: Ето я и моята колекциика :)
Е по хубаво е спор няма, това китайското много рядко и бяло. Хайде вие направете съпоставката и докладвайте може би пък се ползват по различен начин.
Аз с китайското ,смазах езичето на бравата на вратата,че заяждаше и сега цъка чудесно 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
То това, че е рядко, не е лошо. И сигурно е истинско часовникарско.
Ама има една подробност, много важна - как мокри камъните. Синтетиката е по-стабилна химически, ама се разтича. А маслото на Лаврентий е минерално. Може да не е часовникарско, може малко да е по-гъстичко, ама за аджамии като нас е баш добро. По-подробно - в техническия. Сега за околохимически работи не ми се мисли, запалила ми се е главата в завода, цяла седмица не съм трошил саати и имам абстинентен синдром. Ама го ударих на вино, и май часовниците ще почакат. С бира съм пробвал, ама виното си иска мезе, не отвертки и лупи.
Наздраве в петък вечер!
Ама има една подробност, много важна - как мокри камъните. Синтетиката е по-стабилна химически, ама се разтича. А маслото на Лаврентий е минерално. Може да не е часовникарско, може малко да е по-гъстичко, ама за аджамии като нас е баш добро. По-подробно - в техническия. Сега за околохимически работи не ми се мисли, запалила ми се е главата в завода, цяла седмица не съм трошил саати и имам абстинентен синдром. Ама го ударих на вино, и май часовниците ще почакат. С бира съм пробвал, ама виното си иска мезе, не отвертки и лупи.
Наздраве в петък вечер!
Давай на вино баце докат има от старото, че новата реколта много зле се очертава:(
Искрене, с какъв апарат снимаш? Такива часовници събра вече, може ли такива снимки?! 

Пазя го, като остане време ще го изровя да го снимам.
И между другото, точно този го сравнявах с оригинала и освен стареенето не открих друга разлика:)
Давай на "критиците" да го коментират 

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
http://www.sony.co.uk/support/en/conten ... -S730/list" onclick="window.open(this.href);return false;Pavlin написа:Искрене, с какъв апарат снимаш?
Макро, баланс на бялото, и малко светлината да пооправиPavlin написа: Такива часовници събра вече, може ли такива снимки?!

И да намали малко резолюцията ,че ще ни изкара очите 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Намери медицинска сестра и ми я прати на обучение с една бяла престилка и този часовник