plamenhar написа:Взе леко да става досадно...
Да съм казал някъде, че си ми направил куца оферта - не? Какво тогава ми се тикаш и ме ангажираш излишно? Не ти е кеф да ме четеш, има лесно решение = не влизай в темите ми, не ме чети.
Гопсодин Хар? или се бъркам, не продавам Патек, продавам Сейко хронографче - мчи по твоята логика да взема да го пусна за 20лв. щото очукано?
Тренирам двуразово, алкохол не сърбам. Да се скараме? Не се плаша, в квартала ми викат Кичка конкретната.
Не ми отговаряй, отговорите и въпросите ми бяха като за 2лв. Хайде със здраве ти...
DHM написа:Едно е да подариш слава...
Бе, лека закачка де... Чакаш да станат няколкостотин еврака? Оооооо, ама и ти чакаш твоята топ оферта, а? Да знаеш обаче, това е грешно, не е правилно, недей така...
И сега нека малко по-сериозно, като инфаркт на миокарда...
Спирам по темата, че видиш ли някой градски може да ми напука гумите или да ме пречака в тъмното и да ми набие някой топче (лап топ) в главата, че от там да ми падне старото Тисо от ръката и да изпадна в криза две седмици = ред сополи, ред сълзи.
Каквото ми трябваше разбрах, балгодарско на отзовалите се. Ако Павлин, реши нека заключи темата за да няма още засегнати.
Поздрави.