глей къв сълзурник който веднага ще заобиколи УНСОЛД и ще се шмугне във СОЛД директно набъбвайки доларовата ми сметка ама хем ма е жал хем ма е страх и приех соломоновско решение нищо да не правя а да си я кътам
Не съм сигурен,но надписите по затвора и амортисьорите бяха на руски.С тях пребихме едни холандски генерали,през баира вкара снаряда в гума от зил,ония се опулиха,20 пъти ходиха до НП до мишената и обратно,търсеха електронното насочване ха ха хаvarban написа:Ти с арсеналски зенитки ли беше или с руски?
То те се отличават само по номерата на заводите де :-)
Преди час-два моят шеф ми разказваше точно за този "Царо" както му казва той, та разказа, че когато бил в Шабла на учение объркали снарядите и гръмнали онзи ламаринен танк що се движи на релси барабар с релсите и 20 метра растителност и дървета.sheretudis написа:не знам какви са били но на Шабла мишените ги правехме на дреб Цар Тодор беше бесен Като почнах имаше две ЗКУ-4 но с тях не сме стреляли Май бяха счетворени Владимировки 12,5 ама може и да греша Сварих ги за няколко месеца вече отчислени и после ги прибраха Сигур някой негър са ощастливили
ЗПУ-4 ма то пък е 14.5ммsheretudis написа:не знам какви са били но на Шабла мишените ги правехме на дреб Цар Тодор беше бесен Като почнах имаше две ЗКУ-4 но с тях не сме стреляли Май бяха счетворени Владимировки 12,5 ама може и да греша Сварих ги за няколко месеца вече отчислени и после ги прибраха Сигур някой негър са ощастливили
Ти си цяла енциклопедия Върбанеvarban написа:..
Аз заварих в института много хора, които са воювали. А на тия, които са били в тила, не им е било по-леко - били са се не с Вермахта, а с Круп.