Използвай свободната седмица, за да нагънеш някоя сгодна женица.sheretudis написа:само салами и готови кюфтета нагъвам
Овладяването на готварското изкуство може да отнеме време.. :)
Използвай свободната седмица, за да нагънеш някоя сгодна женица.sheretudis написа:само салами и готови кюфтета нагъвам
То туй му е по-непонятно и от готвенето, Бореdreadx написа:Използвай свободната седмица, за да нагънеш някоя сгодна женица.sheretudis написа:само салами и готови кюфтета нагъвам
Овладяването на готварското изкуство може да отнеме време..
верно бе ама то беше във връзка с възможностите на фотоапарата ми а сега съм принуден да преглъщам слюнки Не е хубаво такаplamenhar написа:sheretudis написа:стига бе стига сте писали или поне не показвайте снимки че моята отиде за седмица при майка си и само салами и готови кюфтета нагъвам
Що ми се струва,че си един от първите,който сложи снимки на препълнена маса?
а няма ли да е по лесно да пратиш някоя готова тавичка следобед на еконта с моя адрес То захладня и едва ли ще се развали Много ще те хваля-обещавамSeikosha написа:Ми тя твойта още преди месец замина при майка си за седмицаЧети и се научи да готвиш,кефа е като след добре отремонтиран часовник,само дето участват и повече сетива