как да разбера дали е менте?
-
- Reactions:
- Регистриран: 21 авг 2013 18:13
как да разбера дали е менте?
Здравейте!Едно момче ми предлага ето този часовник- http://www.christ.at/product/85241915/c ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; на много сносна цена.Въпросът ми е как мога да разбера дали е реплика или оригинал?Нищо не разбирам от часовници,а и в интернет не намирам нищо за тази марка:)
Re: как да разбера дали е менте?
Трудно е да се говори за такива часовници,не е марков,такива се произвеждат с хиляди,най-вече дизайнерски и рекламни модели,от всевъзможни производители.Иначе дизайнът му не е лош,но такива са почти всички - доста безлични.Така,че ,тука за оригиналност,не може да се говори,просто нещо сглобено някъде от някого с регистрирана търговска марка.Като гледам и продажната му цена като нов,хич не е малка,а за тези пари или за доста по-малко,можете да си купите един добър Часовник,па макар и втора употреба. Зависи,кой,какво разбира под часовник.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
-
- Напреднал
- Reactions:
- Регистриран: 13 яну 2013 23:39
Красиво часовниче....по дизаим напомня на много модели....особено ка орис или фестина...но в днежно време всеки гледа от някой.....но на мен лично ми харесва....а и като разбери е добре.....най лесно за да разбереш дали е автентичен е като питаш момчето което го продава дали има кутийка и документи (касов бон,гаранция и т.н.) 
Поздрави.....

Поздрави.....
Присадов,приятелю
На таквози нещо,не се прави реплика,така,че е оригинален 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "