Мдяяя,кратко ,сбито и точно,както винаги.Уважаеми,да не би да имаш някаква компютърна програма да ти пише изявленията?Винаги е супер. Мисля,че трябва щом, в някои по раншни диспути се говореше за игнориране на "търговците" или тяхното ограничение в рамките на форума,нещата да са двустранни,т.е. и от форума да не може да се получава намеса в раздела "Продажби" Така или иначе той е самостоятелна обособена част и е извън другите теми.Като се има предвид,че сума т и и народ си правят регистрация,само за да продават,то не виждам логика да има опция,всеки който каквото си иска,да пише в неговата тема(и аз съм грешен разбира се) Е,ще ми кажете ли спама,спам ли е? или е тинтири-минтири? Направете си правила,точни и ясни,за да може всеки да знае за какво го бият,иначе аз лично,не съм съгласен с общи приказки и добри пожелания.Дали някой който изказва друго по ирационално мнение ,може да се смята за опит за кавга...е много относително.Ако лично става въпрос за мен,нямам абсолютли нужда от опити,или правя кавгата ,или не я правя,а такава в случая не виждам,освен в презумцията,че който не е за статуквото,да ходи да се обеси

някъде другаде. Лично аз,НИКОГА ПОВЕЧЕ по какъвто и да било начин и повод,няма да пиша в тази тема,така ,че споко.