НОВА РЕТРО ПРИДОБИВКА
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 14 яну 2012 16:50
Re: НОВА РЕТРО ПРИДОБИВКА
аха същата СР 50 Боже каква красавица Риве за реставрация по часовникарски
-
- Специалист
- Reactions:
ЕЙ такова същото Режо го харизах преди 4-5 години Не ми пасна кормилото иначе е мерцедес сред колелата Много мазно вървеще но ме боляха ръцете и кръста понеже си вечно изпружен напред
тя замина,чарколяци,тенекии май още се въргалят по таванаsheretudis написа:аха същата СР 50 Боже каква красавица Риве за реставрация по часовникарски
-
- Специалист
- Reactions:
да не ти хрумне да чистиш тавана-утепах те
Ми аз доста ги маанах,пречеха ми,калници части от рамката май има
Ники, Трофито с каква регистрация е, че не виждам добреkapkan написа:ламарина-1.5мм парваш и стойка на местото на багажника,10см дунапрен и кожа да го облечеш

.
Е как,Габрово ;)
Бачо Ангеле да ти е честита парпалетката!!! Много ходения за риба пожелавам с нея!!!
.
-
- Специалист
- Reactions:

вече му се види края а и трябва да приключвам че моята зе да скърца със зъби Кай туй магазин ли е или часовникарско ателие или мото клуб И е права

една идея която побързах да реализирам за да имам време да забравя услужливо че това не е оригинално ама пък ще е по арно

и тъй като нищо не правя безцелно всъщност исках идея от съфорумците от какво да сложа лйсна м-у двете тенекии Пробвах с разцепен маркуч но не ми хареса

кормилото също зле-с цимент няма да стане но диаменъра е като от колелата
-
- Специалист
- Reactions:
край връщам се към обичайното си занимание да къртя саати разни
Остана да търся километраж с жило и нов ауспух или такъв от млада патаретка защото от старите нищо не може да се възстанови

същевременно докато чопля този, получих примамливи предложения за още три едната от които с педали ама такова колче дето си нахендрих сам се иска известно време за да възстановя Абе що ли не си гледам саатчета -хем без физ усилия хем доходно

същевременно докато чопля този, получих примамливи предложения за още три едната от които с педали ама такова колче дето си нахендрих сам се иска известно време за да възстановя Абе що ли не си гледам саатчета -хем без физ усилия хем доходно
"Много арна бе Танасе" 

Хубава моторетка е станала.
И е приятно да се занимава с такива старини.
Скоростите как са?
Помня че бяха от алуминийй и се изтриваха едни зъби,които фиксират скоростите?
А и велосипеда май е добър?
И е приятно да се занимава с такива старини.
Скоростите как са?
Помня че бяха от алуминийй и се изтриваха едни зъби,които фиксират скоростите?
А и велосипеда май е добър?