Жълта каса

Oбсъждане на часовници и всичко свързано с тях. Ако имате въпроси относно идентификация, тук е мястото да ги зададете
DHM
Специалист
Reactions:
Регистриран: 31 окт 2012 12:06

Re: Жълта каса

Мнение от DHM » 18 апр 2014 16:04

Иване, до колкото разбрах целта ти е да възстановиш за носене такъв часовник и именно поради тази причина ти показах въпросната каса :) Ако не съм те разбрал правилно или пък касата предложена от мен не е за този часовник, сори!!!
Не виждам проблем обаче да покажеш подобен часовник във форума, както мнозина от нас са го правели! Все пак говорим за часовник за носене, а не за колекционерски екземпляр, по който всичко да е безупречно и оригинално....Аз съм показал часовника, който нося и ме радва и грам не ме е нито срам, нито пък се притеснявам да кажа, че е направен от два различни, а за ремонта на машината е използван трети :D
.

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Регистриран: 03 яну 2012 18:46
Контакти:

Мнение от Pavlin » 18 апр 2014 16:16

ivankrystev написа: Противореча? Готин, ако съм те засегнал = да ме извиниш.
...
Поздрави.

Ако аз съм те засегнал също се извинявам!

Зависи от това до колко си с това общество. Почти всеки от този форум продава нещо, с изключение на двама- трима. Някои продават скъпо, други направо евтино. Включително и аз. Но никой от тези хора не е гонил максималното тук, сред свои. Всеки е подарявал, получавал е даром и е правил жестове.
Ако аз бях продавача и исках да взема топ цена, бих я искал на друго място. В случай че ще зарадвам някой от тук, бих го дал много по евтино, особено ако не ми е за парите. Естествено ти не си длъжен да го правиш.
Поздрави! :b

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Регистриран: 03 май 2013 18:43
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 16:17

DHM написа:Иване, до колкото разбрах...
Мне, между редовете ли четете? Къде казах, че искам да възстановя и да нося? Просто попитах как стоят нещата с жълтите каси за да си направя сметка.

Ето темата в Заменя -> viewtopic.php?f=67&t=3000" onclick="window.open(this.href);return false;
ivankrystev написа:Преди да съм започнал реставрация на хронографите, ги пускам тук за размяна. Дори и да ги реставрирам, не харесвам жълти часовници и пак ще отидат на бартер или продажба (но цената заради реставрацията разбираемо ще е по-висока).
Няма срамно и не упреквам никой за това, какво носи или прави...

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 16:23

Тук съм се цитирал и дори допълнил...
ivankrystev написа:
Seikosha написа:Възстановяването на един такъв...
Е, то това е ясно...

Предполагам...
ivankrystev написа:...Дори и да ги реставрирам, не харесвам жълти часовници и пак ще отидат на бартер или продажба (но цената заради реставрацията разбираемо ще е по-висока)...
...Ще допълня към цитата - и не нося жълти часовници.

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 16:32

Pavlin написа:
ivankrystev написа: Противореча? Готин, ако съм те засегнал = да ме извиниш.
...
Поздрави.

Ако аз съм те засегнал също се извинявам!

Зависи от това до колко си с това общество. Почти всеки от този форум продава нещо, с изключение на двама- трима. Някои продават скъпо, други направо евтино. Включително и аз. Но никой от тези хора не е гонил максималното тук, сред свои. Всеки е подарявал, получавал е даром и е правил жестове.
Ако аз бях продавача и исках да взема топ цена, бих я искал на друго място. В случай че ще зарадвам някой от тук, бих го дал много по евтино, особено ако не ми е за парите. Естествено ти не си длъжен да го правиш.
Поздрави! :b
Трудно се засягам...

Едно е да подариш слава, друго е да подариш каса или капак за ракета, трето да подариш механизъм за лъч и съвсем друго да подариш де лукс - нали така мерудийке? lol2

В един от постовете си казах, че пускам само тук и на друго място часовниците, понеже смятам, че тук часовниците ще са ценени. Това казвам и на хората проявили интерес на ЛС. Това не означава обаче, че трябва да ги дам за без пари. Както споменах имах предложение за 30лв., както и да е...

Ще си намеря топ офертата от другите сайтове за продажба на часовници, както всеки търси своята топ оферта и т.н.

Поздрави.

Потребителски аватар
atanweb
Moderator
Reactions:
Регистриран: 20 яну 2012 22:02

Мнение от atanweb » 18 апр 2014 17:07

Привет Иван,
Дори и не толкова пламенно да разясняваш разбрахме идеята ти още в началото.
Пари както казваш не са важни до момента в който би получил предложение на което не можеш да откажеш. Разбира се даваш възможност на потребителите на форума ни да погледнат преценят и да направят своите предложения и явно те не ти се харесват. Но защо продължаваш да изливаш емоцията си и да преразказваш вичко отначало? Може би започваш да се оправдаваш пред себе си като използваш дискусията и буквално се зъбиш насреща на другите.
нали така мерудийке? lol2
Отбраняваш се, пишеш много интелигентно и завладяващо, но със силните си думи успяваш да засягаш и е възмутително на места, а на всичкото отгоре накрая съвсем вежливо се извиняваш.
Сам казваш:
Трудно се засягам...
А сега и ти извинявай!
Изображение

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 17:21

Хм... Очевадно съм засегнал доста хора!?

atanweb, когато се чете между редовете, се налага да се повтаряме. Не се оправдавам, не се зъбя и не се извинявам. Всяко мнение е неангажиращо, ако има все още хора, които не са го разбрали/осъзнали - по добре да бият Х-икса на браузъра си и да си направят чай примерно.

Часовника мой, парите ваши. Странно защо се сещам за онзи лаф = Лисицата, когато не стигнала гроздето, казала - мани, то кисело...

Поздрави.

plamenhar
Специалист
Reactions:
Регистриран: 17 апр 2012 14:49

Мнение от plamenhar » 18 апр 2014 17:28

Взе леко да става досадно.
Аз ти писах да кажеш цена.Не казваш.
Вероятно са ти предлагали някакви суми-не те задоволяват.
Постовете ти дълги,дълги-все едно и също.
Гроздето било кисело-като,че ли предлагаш Патек Филип.
А не нещо за което трябва да дадеш 5 пъти повече за да се приведе най-много в приличен вид.
Чая няма да оправи работата.
Вземи си сипи нещо по силно както и аз ще направя сега.
И предлагам да спрем до тук,защото има опасност да се скараме.

DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM » 18 апр 2014 17:51

Едно е да подариш слава, друго е да подариш каса или капак за ракета, трето да подариш механизъм за лъч и съвсем друго да подариш де лукс - нали така мерудийке?
Не, агънце! Не е друго! Едно и също е поне за мен, когато говорим за истински подарък, а не за обичайната за форумът ни взаймопомощ (капак, каса, механизъм....)n_thumbsup
Определящо не е марката или стойността на часовника, а значимостта на дадения човек лично за мен n_thumbsup
Колкото за Де Лукса не знам защо си решил, че той е мерило? Да, харесвам ги и ги събирам....правя си нещо като собствен осигурителен фонд с тях :D Ако доживея до пенсия след 20-ина години, а те станат по няколко стотин еврака бройката....... :yahoo :b
.

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 17:56

plamenhar написа:Взе леко да става досадно...
Да съм казал някъде, че си ми направил куца оферта - не? Какво тогава ми се тикаш и ме ангажираш излишно? Не ти е кеф да ме четеш, има лесно решение = не влизай в темите ми, не ме чети.

Гопсодин Хар? или се бъркам, не продавам Патек, продавам Сейко хронографче - мчи по твоята логика да взема да го пусна за 20лв. щото очукано?

Тренирам двуразово, алкохол не сърбам. Да се скараме? Не се плаша, в квартала ми викат Кичка конкретната. lol2

Не ми отговаряй, отговорите и въпросите ми бяха като за 2лв. Хайде със здраве ти...
DHM написа:
Едно е да подариш слава...
Бе, лека закачка де... Чакаш да станат няколкостотин еврака? Оооооо, ама и ти чакаш твоята топ оферта, а? Да знаеш обаче, това е грешно, не е правилно, недей така... :)

И сега нека малко по-сериозно, като инфаркт на миокарда...

Спирам по темата, че видиш ли някой градски може да ми напука гумите или да ме пречака в тъмното и да ми набие някой топче (лап топ) в главата, че от там да ми падне старото Тисо от ръката и да изпадна в криза две седмици = ред сополи, ред сълзи. lol2

Каквото ми трябваше разбрах, балгодарско на отзовалите се. Ако Павлин, реши нека заключи темата за да няма още засегнати.

Поздрави.

Seikosha
Специалист
Reactions:
Регистриран: 11 фев 2013 21:37

Мнение от Seikosha » 18 апр 2014 18:50

Ще помоля темата да не се заключва.Искам да взема още веднъж отношение към нея,но ще изчакам да стане пълнолуние и да дойдат "страстните" часове. Тогава вампирясвам, по-свободен съм и по-вдъхновен. :D
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Регистриран: 03 яну 2012 18:46
Контакти:

Мнение от Pavlin » 18 апр 2014 19:39

Ами за това не сме я заключили :lol:

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 20:13

Последния, който пожела да измислим някаква схема се отказа.

Каквото ми трябваше и исках да постигна, научих и постигнах. Приключих с темата, дерзайте...

Поздрави.

DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM » 18 апр 2014 22:00

Ех Иваней....Иваней.....
Pavlin: Поздрави Митак! :)
.

ivankrystev
Напреднал
Reactions:
Контакти:

Мнение от ivankrystev » 18 апр 2014 22:45

Сега сериозно...

Понеже наистина нямам интерес към жълти часовници (отново се повтарям, но искам да стане ясно) и за да се реванширам ще обявя часовниците на следния принцип...

На часовника без единия бутон търся 25лв. на другия търся 35лв. За да няма евентуално сърдити ще ги дам на парче. Първите двама, които ми пишат на ЛС, че искат дадения часовник го имат. В първия работен ден го пращам през Еконт. Тази ми оферта е валидна до първия работен ден.

Ами това е... Весели празници.

Поздрави.

Отговори

Върни се в “Дискусии ----- Watch Discussions”