Мнение
от stepona555 » 09 фев 2021 16:06
Доксата се продаваше с описание работи добре , ако е счупен и не може да се навие и свери и това твърдение ще е чиста лъжа , при положение че до 2 седмици след получаването мога да я върна даже да е перфектна , не мисля че някой ще си губи времето да продава нещо за което да получава отрицателни вотове и да не спечели нищо , надявам се до няколко дни да мога да отговоря на съмнението ти с по добри снимки.
За Армидата вероятно си прав , при нея ми хареса циферблата , после ми хареса и механизма , въпреки различния цвят на моста на ангренажа , и като добавим приличната каса се е получило добро кюфте , на което в шопско викат сбирток и го казват с такова отвращение че трябва да се види на живо , не може да се обясни.
Офф
На времето като продавах сателитни комплекти в Казичене един дървен шоп като мен след като разгледа какво му предлагам , алуминива паница без надписи , конвертор с някаква марка , мотор с друга марка и приемник с трета , дълбокомислено заяви искам орегенал тоя сбирток не го сакам.Как да му обясниш че приемника е турски , конвертора китайски , мотора бог знае откъде е , а ламарината е от Пещера , и всички дето ги гледа по покривите наоколко са същите , щото ако поръчаш всичко да е от една марка е пак същото ама с еднакви лепенки и цената е по 10 и повече .
А за лепенките на конверторите по едно време идваха отделно и с различни стойности , според клиента му лепваш каквато душата му иска, ако е техничар и отворен му слагахме 0.7 0.8 децибела "нискошумящ" , а обикновенните селинджъри получаваха с лепенка 1.5 щото е по мощен и дава по хубави цветове.
Офф на офа
Поздрави