Мдаа, тъжно, но имам чувството, че са ограбвали този модел в ползва на други часовници. Особено се съмнявам в часовникари. Моята стрелка намерих по нелеп и случаен начин. В купчина части и часовници за скраб. Беше монтирана на някакъв краварски и втулката беше сплескана, че явно е била широка. Радостното е, че без да се намесвам, оста на ракетата си проправи път и застана стабилно. Остава да напълня прозорчето ,на триъгълничето.
И да... втори такъв часовник нямам и с радост бих споделил ако ми изпадне такава стрелка през следващите няколко години, после обаче не обещавам, че ще помня.
Ето какво нова пък от днешния неделен битак.
тук вече мога да се похваля в добри цени.
Общо похарчени 4 евро за 2 неща.
1-во дървена кутия със стъклен капак, магнити и махагонов цвят. цена 2 евро. *тук съм решил да слагам дигиталките, че с тези магнити не ми е много гот за другите.
2-ро Casio, ама хубаво Касио от по 'инаквите модели. За щастие батерията която си е оригиналната, че не беше и отварян до сега не беше изтекла. След смяна проработи. и много радва. Версията на този Касио с модул 103 се води луксозна защото е стоманена. От всички бройки които се срещат все по-рядко стоманените са като легенда. Е на мен точно такъв се падна и с капак на винт и оригинална много мека верижка *почти като меш
две снимки стигат, а други който има интерес ще види в съответния раздел.
http://chasove.com/viewtopic.php?p=66169#p66169" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави!