Orient
Re: Orient
Много красоти показвате! Браво на всички!
Какво ще кажете за този часовник Orient BEMBD005W
Гледайки снимката, механизма е стандартен 469. Общо взето добър механизъм произвеждан от няколко десетилетия.
Благодаря за бързия отговор. Притесняваше ме ниската цена.
Часовника е хубав и със здрав изпитан механизъм В последните година ми върви на Ориенти и нося предимно тях
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
Този механизъм не го откривам. Много ли е стар?omegaqq написа:Гледайки снимката, механизма е стандартен 496. Общо взето добър механизъм произвеждан от няколко десетилетия.
Сашо, Ориента е много готин! Страхотно попадение!
Толкова е стар, че даже не съществува. Механизма е 469 - сбъркал съм.Liani написа:Този механизъм не го откривам. Много ли е стар?omegaqq написа:Гледайки снимката, механизма е стандартен 496. Общо взето добър механизъм произвеждан от няколко десетилетия.
...
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Готини японски старчета. Аз открих само една разлика, но вероятно се е появила при някоя профилактика.
Болта на барабанното колело.
Страхотни са и мисля, че Сейко са се справили една идея по-добре с дизайна.
Болта на барабанното колело.
Страхотни са и мисля, че Сейко са се справили една идея по-добре с дизайна.
Поне от тези снимки, разлика няма. Механизмите са еднакви. Намирам разлика само в някои от болтовете, при Ориента са по-малки.
Най-вероятно механизма на Ориент е базиран на този от Сейко.
Най-вероятно механизма на Ориент е базиран на този от Сейко.
Ето един мой Ориент няколко поста по-напред ...Същия е...
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
А тук Сейкоша-сан е казал, че това се е случило малко преди са се побратимят....От което си правя извода, че серията 7ххх на Сейко е всъщност един Ориент....А може и да греша...Seikosha написа:Ай с'я. Ще го изприщите сега човека от притеснение да не може да спи.![]()
Всичко си е наред Тенчо, оригиналдъ е и си е редкажче. Можеш да си го натискаш копчето и да си сменяш датата колкото си искаш пъти на ден,само дано да работи функцията ,че това им е слабото място на тези джапонки. От снимката на механизма под този ракурс не се вижда дали лоста е там,ма дано имаш късмет.
А и наистина е мааалко преди първата любовна прегръдка между бат Сали (виж Сейко) и Ориент,колкото и да е странно, е някъде от първите години на 80-те

Не е баш същия, твоя има и дата. Аз и поради тая причина питах за какво служи копието ама това е друга история.