Часовникарски отверки на ЗЧП "Импулс" Габрово!
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
Re: Часовникарски отверки на ЗЧП "Импулс" Габрово!
Жалко :(
Аз още карам с кетайски пирони. Моите от Съюза са във владенията на Хаоса, заедно с малкото чарколяк, който съм имал :(
Засега излезе само една от руските, ама без нито един накрайник :( Пък и тежи... направо ме е страх да работя с нея... сигурно е от комплекта на танков часовник
=================
Понеже съветските леки автомобили изоставали от световното ниво, решили да обявят конкурс сред колегите. Написали задание до две КБ, и на съвета се заяли за масата на изделието.
Излязло, че не могат да направят колата да тежи 900 кила, и конкурсът го спечелил FIAT.
И чак после се разбрало, че едните, танкистите, не можели да я напрявят толкова лека, а другите, авиаторите - толкова тежка
Аз още карам с кетайски пирони. Моите от Съюза са във владенията на Хаоса, заедно с малкото чарколяк, който съм имал :(
Засега излезе само една от руските, ама без нито един накрайник :( Пък и тежи... направо ме е страх да работя с нея... сигурно е от комплекта на танков часовник

=================
Понеже съветските леки автомобили изоставали от световното ниво, решили да обявят конкурс сред колегите. Написали задание до две КБ, и на съвета се заяли за масата на изделието.
Излязло, че не могат да направят колата да тежи 900 кила, и конкурсът го спечелил FIAT.
И чак после се разбрало, че едните, танкистите, не можели да я напрявят толкова лека, а другите, авиаторите - толкова тежка

Последна промяна 1 на varban, променена общо 28 пъти
-
- Reactions:
- Регистриран: 17 юли 2015 23:29
Здравей те, отверките чисто нови ли са?
-
- Reactions:
Ако в момента има те, звъннете ми на този номер да се разберем как да ми ги пратите 0896831531.
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
-
- Reactions:
Здравейте, имате ли в наличност от тези отверки, и как става доставката?
-
- Reactions:
Или ако няма в наличност в момента, мога ли да поръчам
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.the collector написа:Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.

"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
the collector написа:Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.the collector написа:Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.
Тези постове са от преди повече от две години и отвертките са свършили отдавна.
Майсторът се е провалил повече пъти, отколкото начинаещия е опитал.