24 Май
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Re: 24 Май
Честит празник и от мен.
Аз отивам на манифестацията тук в града която е възродена от скоро. С много усмивки по лицата на децата и родителите им които ги гледат дори просълзени.
Поклон пред цар Борис и неговата мисия осъществена от св. св. Кирил и Методий и техните последователи които имат не по малка заслуга за довършване на започнатото.
Аз отивам на манифестацията тук в града която е възродена от скоро. С много усмивки по лицата на децата и родителите им които ги гледат дори просълзени.
Поклон пред цар Борис и неговата мисия осъществена от св. св. Кирил и Методий и техните последователи които имат не по малка заслуга за довършване на започнатото.
Честит празник на всички българи!
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
Честит празник!
А от миналата година лично за мен 24 май е и часовникарски ден. Тогава оправих първите си часовници.
А от миналата година лично за мен 24 май е и часовникарски ден. Тогава оправих първите си часовници.
Честит Празник на Българската Писменост и Култура!
П.П. и честит "професионален" празник на Върбан! :-)
П.П. и честит "професионален" празник на Върбан! :-)
Честит празник и от мен! Няма нищо което да може да съхрани един народ, по-сигурно от собствен език,култура и културно наследство. "В началото бе словото" е написано в библията,сигурно така ще бъде и в края. Да го използваме за благо,да творим ценности,за да има и културно наследство.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Честит празник на всички!
Днес подчертайте славата на нашите деди!
Участвате в празничните шествия и зарадвайте себе си и околните с часовник на ръката с надписи на кирилица.
Хубав ден на всички!

Днес подчертайте славата на нашите деди!
Участвате в празничните шествия и зарадвайте себе си и околните с часовник на ръката с надписи на кирилица.
Хубав ден на всички!

Честит празник и от мен с пожелание да бъде и пребъде Българският език и писменост. Това което можеш да кажеш на БЪЛГАРСКИ не можеш да кажеш на никой друг език и затова ценете го......
Всю пшеницу за границу а Вам Дорогие колхозники приятное КИНО За въпроси на Л.С. или тел.0885334219
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Честит празник!
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Честит празник и от мен!