Здравейте,
използвах една тема в другия форум, забелязвайки интерес от други колеги, и отправих запитване до доставчик от EU (http://www.watchunique.com" onclick="window.open(this.href);return false; - Холандия) за класическия 1963 reissue на Тянджин. Базовата му цена в момента е 189 евра, имам някакъв бегъл спомен, че предишната му цена беше 239. Оттам ми отговориха, че предлагат допълнителни 10% отстъпка, ако вземем поне 5 бр. (като жест към българските форумни членове) , като бройката може да включва и други модели от сайта им. Аз лично мисля, че останалите са със завишени цени, пък и не са особено популярни извън китайско-часовникарско-любителските среди. Но този 1963 освен, че си е известен, излиза на супер цена от ~ 360 лв. с включен транспорт до БГ. Става въпрос за нов, с 1 година гаранция, класически - 38 мм., акрилно стъркло, плътен заден капак. Идва си в оригиналната метална кутия.
Ако някой проявява интерес, да пише тук, пък на ЛС ще се разбираме за подробностите.
Поздрави, Миро.
Опит за групова покупка на хронограф Seagull 1963
Re: Опит за групова покупка на хронограф Seagull 1963
Чудесна идея и цена, дано се осъществи замисъла!
И аз му имам голям мерак, но точно сега съм финансово обременен.
Миро, ти много се ровиш и четеш, ако попаднеш някъде на някакво инфо за място или човек в района на Гуанджу от където могат да се вземат на едро часовници Seagull, имам интерес. Аз не можах да открия нищо. Освен един от Хонг конг, но на продажни цени, което не ме устройва.
И аз му имам голям мерак, но точно сега съм финансово обременен.
Миро, ти много се ровиш и четеш, ако попаднеш някъде на някакво инфо за място или човек в района на Гуанджу от където могат да се вземат на едро часовници Seagull, имам интерес. Аз не можах да открия нищо. Освен един от Хонг конг, но на продажни цени, което не ме устройва.
Чел съм, че в Китай по магазините е по-скъпо, отколкото по интернет (даже няколко пъти! по-скъпо), така че там няма никакъв смисъл. Може все пак да пуснеш запитване тук: http://forums.watchuseek.com/f72/" onclick="window.open(this.href);return false;. Може пък да те ориентират към някой локален продавач с малко магазинче.
От Китай има смисъл само, ако търсиш винтидж по пазарите, и то трябва да си добре запознат , защото бройката на моделите е огромна, а ценните модели са рядкост. Не вярвам за един месец да научиш толкова, че да разпознаеш някой рядък и изгоден модел. По цените също не можеш да се ориентираш, защото там пазаренето можело да свали цената няколко пъти!
Поне като се разхождаш, снимай и покажи нещо "от кухнята"
Поздрави, Миро.
От Китай има смисъл само, ако търсиш винтидж по пазарите, и то трябва да си добре запознат , защото бройката на моделите е огромна, а ценните модели са рядкост. Не вярвам за един месец да научиш толкова, че да разпознаеш някой рядък и изгоден модел. По цените също не можеш да се ориентираш, защото там пазаренето можело да свали цената няколко пъти!
Поне като се разхождаш, снимай и покажи нещо "от кухнята"

Поздрави, Миро.
... в района на Гуанджу ...
Из сутрешните новини по китайска телевизия: Вчера в Гуанджонската АЕЦ стана лека авария. Жертви, грубо погледната, няма
Из сутрешните новини по китайска телевизия: Вчера в Гуанджонската АЕЦ стана лека авария. Жертви, грубо погледната, няма

Аз, също имам интерес. 

Пратил съм ти подробности на ЛС.
eten написа:Аз, също имам интерес.