Луч / Luch
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Re: Луч / Luch
'Ми то само да го поразгледа човек да го подържи струва поне евро.
Страхотно попадение!
Страхотно попадение!
Беше в кутия със боклуци(със стрелки) как е попаднал между тях нямам обяснение
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Ако е от битак , да се копира в съответната тема и да се дадат координати на тоя извор на съкровища.
Ако е от София и вече в ловните полета на Росен се плаща в ойро браво битака пръв влезе в еврозоната.
Поздравления , ако работи си попаднал на добър съветски кварц.
Мисля че имам такъв , ама ще е по интересно ти да покажеш какво има вътре.
Поздрави
Ако е от София и вече в ловните полета на Росен се плаща в ойро браво битака пръв влезе в еврозоната.
Поздравления , ако работи си попаднал на добър съветски кварц.
Мисля че имам такъв , ама ще е по интересно ти да покажеш какво има вътре.
Поздрави

-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
atanweb написа:'Ми то само да го поразгледа човек да го подържи струва поне евро. ...

Боже като се замисля какви съм разглеждал , то на МИтака от Габрово направо да му купя нова Хонда , а на Самурая един вход апартаменти в блок по избор.Когато спечеля от тотото.
Или пък се замислям за нов бизнес , ако намеря някой да разгледа моите

Ми съвсем нов е. Работи безупречно. От би така във Виена. Снимки по нататък.
Доста се чудех къде да го покажа, ма все пак 2/3 - ти са на Луч,така ,че избрах тука. Пристигна от Беларус преди 7-8ч. и излезе ,че е по-добър от този на снимките. Взех го заради касата, която излезе перфектна и където ще наместим един Кировски,или Полет 16 камъка, а за чудесният сребърен ЛУЧ ,имам хромирана каса и така ще спретнем два саата "Made in Seikosha"

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Явно, че и в Белорус кюфтетата са национашна гозба. Чакаме да водим българското подобрение с таратор и напред към звезда на Мишлен.
Хубаво е когато се отваря възможност да се прави обратното на умесването. Човек получава силна доза удовлетвореност.
Хубаво е когато се отваря възможност да се прави обратното на умесването. Човек получава силна доза удовлетвореност.
Не му отива тази каса.Циферлата е с различна форма от оригинала и не пълни касата.А като знаеш ,че в такава са слагали само един дизайн циферблат (хайде два ако броим лого Кировски и Полет ,16 и 17 камъка) съвсем ......
Реших тук да дам този линк.Не е ново ,но сега попаднах на тази статия.Ако вече я има качена.....сори!
https://getat.ru/vystavka-chasov-luch-novoe-i-staroe/
https://getat.ru/vystavka-chasov-luch-novoe-i-staroe/
Чудесна статия! Много ги харесвам Луч, но съвременните с малки изключения - ще ме извинят. Авторът пише и за Върбан 

Интересен този Луч.С каква батерия е в момента?