Молния

DHM
Специалист
Reactions:
Регистриран: 31 окт 2012 12:06

Молния

Мнение от DHM » 25 апр 2014 12:20

Часовника е купен от часовникар. Профилактиран и работещ точно. Купих го лично за себе си, но се оказа, че имам такъв :redface

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Продавам го за колкото съм го купил и бих се радвал някой колега да го оцени :) Цена за "Миме"-то 25лв. За контакти тук, на ЛС или на 0988 841818-Митака :b
.

ironhorse
Напреднал
Reactions:
Регистриран: 19 ное 2013 23:41

Re: Молния

Мнение от ironhorse » 25 апр 2014 19:50

Чудесна 18 камъкова Мълния! В това състояние е рядкост.

danailhristov
Reactions:
Регистриран: 14 авг 2013 09:21

Мнение от danailhristov » 25 апр 2014 20:49

vzemam go!imate ls

DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM » 25 апр 2014 21:35

ААААаааааааааааааааа не!!! nono Няма да се разберем с тебе!!!
Показа един звънчок със сменен цифер и се покри....А бутилката "свищовска" я чакам и до сега lol2 И изведнъж се появяваш и ми искаш колекционерската Молнийка при това на преференциалната и само за колекционери цена :o Не може така Дидо nono Бутилката стана на дамаджана да знаеш :D lol2
.

isian
Reactions:
Регистриран: 26 апр 2014 06:38

Мнение от isian » 26 апр 2014 10:40

Защо ми е изтрит поста, това е форум за часовници, а не за селски пазарлъци за ракии.
Поздрави!

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Регистриран: 03 яну 2012 18:46
Контакти:

Мнение от Pavlin » 26 апр 2014 10:45

Здравей и добре дошъл!
За кое мнение и в коя тема става въпрос? Виждам че си се регистрирал днес.
До сега нямаме случаи на трити мнения! Ако се е случило това, значи е имало за какво!

isian
Reactions:

Мнение от isian » 26 апр 2014 10:55

Здравейте,
Митака от Габрово с извинение "изпростява" с неговите Свищовски ракии, не прави добро впечатление, нали?
Ако се налага да се разправят за селските си простотии, нека да е лична кореспонденция, а не в публичното пространство!
Поздрави!

isian
Reactions:

Мнение от isian » 26 апр 2014 11:00

Онзи ден Сейкоша-та обвини не се сещам в момента за името на колегата, че е крал онази Ракета, дето се продаде за 27лв. Направо си е клюкарник, извинявам се, от много време следя форума, но има неща, които много дразнят и не правят добро впечатление.

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Контакти:

Мнение от Pavlin » 26 апр 2014 11:05

Не виждам това с какво накърнява или обижда някой!
Нека запазим добрия тон и не се изпадаме в ненужни полемики!
Отново те приветствам с "Добре дошъл" и ти пожелавам да станеш част от нас. А ако не обичаш ракия, все нещо друго ще ти е на сърце :)

Щом от дълго време следиш форума, значи все пак намираш нещо хубаво в него. :)

isian
Reactions:

Мнение от isian » 26 апр 2014 11:07

Благодаря!
И аз ще си взема забележка!
Форума е чудесен, не съм сключвал сделка от тук, ще се радвам някой ден да си купя или продам часовник чрез форума.
Поздрави!

storyteller
Moderator
Reactions:
Регистриран: 12 яну 2012 13:36

Мнение от storyteller » 26 апр 2014 12:38

Аз изтрих рано сутринта един постинг, който намирам за откровено обиден.Между другото, постингът беше с друг ник.
Ще помоля колегата да си контролира нервите. И бих искал да му напомня, че никой не стои тук насила. Не помня той да е допринесъл с нещо за форума, така че ако не му харесва, загубата няма да е фатална.

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Контакти:

Мнение от Pavlin » 26 апр 2014 13:05

Предположих че ако има изтрито мнение, ще има и причина за това.
Мисля че се разбрахме с колегата, компенсира се с добри думи накрая.
Ясно ни е, че няма как да се угоди на всички, за това призовавам за по голямо разбиране и търпимост!

Потребителски аватар
varban
Moderator
Reactions:
Регистриран: 26 май 2013 21:00
Контакти:

Мнение от varban » 26 апр 2014 13:42

danailhristov написа:vzemam go!imate ls
А добре си се завърнал :-)
Сейкоша-сан няколко пъти ми набива обръчите, че съм те уплашил, ама аз не вярвам :-)

DHM
Специалист
Reactions:

Мнение от DHM » 26 апр 2014 15:15

isian написа:Здравейте,
Митака от Габрово с извинение "изпростява" с неговите Свищовски ракии, не прави добро впечатление, нали?
Ако се налага да се разправят за селските си простотии, нека да е лична кореспонденция, а не в публичното пространство!
Поздрави!
Извинението ти не важи! Поне за мен! И не заради квалификации като "селски пазарлъци", "изпростяване" и т.н., а защото си позволяваш да коментираш хора, събития и отношения, за които нищо не знаеш.
Давайки мнение е хубаво човек да е запознат, осведомен и наясно с нещата, защото в противен случай рискува да изглежда голословен. Ако ти и някой твой приятел си имате закачка, например като се видите си казвате "Ко прайш бе гей" това в никакъв случай няма да ме подтикне да ви обявя публично за хомосексуалисти :D Но хората са различни и приемат нещата по различен начин.....
Казваш, че следиш форума??? Явно и това е повърхностно, както и изказванията ти по-горе, защото ако Мишо (Сейкоша) е казал нещо, то вероятно е така!!! Ако пък е сбъркал - щеше да се извини за грешката си защото е достоен човек!
Сега конкретно по темата. Ще се опитам да съм максимално деликатен :) Обявата си е лично моя и с кого и какво коментирам в нея е мое лично право, решение и каквото там ти дойде на ум. Форума има модератори, които да преценяват когато нещо не е по правилата и вече си го разбрал! Ако пък аз лично те дразня, първо можеш да ме заобикаляш и второ да използваш директната форма за контакт или мобилния :)
.

Pavlin
Site Admin
Reactions:
Контакти:

Мнение от Pavlin » 26 апр 2014 15:25

Предлагам да спрем! Не искам да заключвам теми!

Заключена

Върни се в “Стари обяви”