Слава-позлатена-перфектна

Отговори
ALFA
Специалист
Reactions:
Регистриран: 27 дек 2012 19:25

Слава-позлатена-перфектна

Мнение от ALFA » 16 май 2016 17:12

Работеща другото се вижда.Цена 45лв 0889565176
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

ALFA
Специалист
Reactions:

Re: Слава-позлатена-перфектна

Мнение от ALFA » 18 май 2016 20:04

40лв

ALFA
Специалист
Reactions:

Мнение от ALFA » 22 май 2016 21:31

35лв

tosunbei
Reactions:
Регистриран: 21 мар 2012 20:40

Мнение от tosunbei » 25 май 2016 18:02

Чудя се,та да питам щото ми е интересно-наричаш този часовник"перфектен"въпреки ръждите по капака и машината,което говори за намокряне.Как ли ще изглежда не перфектния??
Часовнкът е хубав и няма нищо лошо да опишеш недостатъците.Поне тези,които виждаме.Иначе излиза,че ни правиш на слепи.
Успех с продажбата! :b

ivan_p_uzunov
Специалист
Reactions:
Регистриран: 07 яну 2015 21:50

Мнение от ivan_p_uzunov » 25 май 2016 18:41

За тези пари Славата си е перфектна.Най лесна за намиране като част е задния капак ,после е коронката , касата и накрая циферблата .Часовника даже си има и стъкло -Здраво -Славата се слави с трудно намиращите се стъкла в наши дни .Кое точно ти направи толкова лошо впечатление? :o :o

tosunbei
Reactions:

Мнение от tosunbei » 25 май 2016 19:15

Явно и ти имаш объркани понятия за нещо перфектно и не перфектно.Аз не обсъждам цената.Може би не си разбрал?Ще повторя,дано съм по-разбираем;
Славата е описана като перфектна.Това за мен поне значи без дефекти,заблежки или части за подмяна.Според твоята теория"капаци бол,коронки също,каси колкото щеш"значи който я купува предварително да се запаси с части и да купува смело.То части за съветски дал господ...Тогава ще има ли значение състоянието на часовника?Ми не.Всички са перфектни,щом са по 15-20 лева.Важното е стъклото,щото е много специално-плекси за Слава :) Колко ти трябват да ти изпратя?
Сега загледах и циферблата.И той перфектен n_thumbsup Целия на зелени точки.Няма нищо.Циферблати се намират.
И това по снимки.На живо ще се окаже,че е много далече от перфектното състояние.

ivan_p_uzunov
Специалист
Reactions:
Регистриран: 07 яну 2015 21:50

Мнение от ivan_p_uzunov » 25 май 2016 20:06

Да ,сега като се заглеждам в часовника виждам че наистина си прав - според мен това е реплика на слава. Като гледам тия ръждиви стари патенти ......Спирам до тук .Не смятам да се дразня с теб -по простата причина че не се познаваме, но ако ти се намират стъкла -можеш да обявиш цена и размери .Аз ще съм първи на опашката .

ALFA
Специалист
Reactions:

Мнение от ALFA » 25 май 2016 20:10

Кви зелени точки какви коронки за смяна.Часовника е пред мен и го гледам и единствено капака има проблем и то се вижда.Ама то добре че съм аз да пусна нещо инъче форума замира.И този път Павка наистина ви казвам довиждане повече нищо няма да пускам и да пиша тук.КОЙТО ИСКА ДА МИ ВИДИ НЕЩАТА ИМАМ ТЕЛ ДА ЗВЪННЕ И ЩЕ МУ КАЖА КЪДЕ ДА ГИ ВИДИ

ALFA
Специалист
Reactions:

Мнение от ALFA » 25 май 2016 20:16

Ако ви пусна това за 50лв ще се избиете ама нали е Слава разпъвате локуми
Изображение

tosunbei
Reactions:

Мнение от tosunbei » 25 май 2016 20:29

ivan_p_uzunov написа:Да ,сега като се заглеждам в часовника виждам че наистина си прав - според мен това е реплика на слава. Като гледам тия ръждиви стари патенти ......Спирам до тук .Не смятам да се дразня с теб -по простата причина че не се познаваме, но ако ти се намират стъкла -можеш да обявиш цена и размери .Аз ще съм първи на опашката .
Защо се дразниш с мен?Нещо лошо да съм казал?Да съм обидил някой?Това,че не приемате позитивна критика е ваш проблем.Не се заяждам с никой.Просто ми беше интересно как го определихте този часовник като перфектен?По цената и по сложноста за намиране на части?Пак казвам;часовника е добър,но перфектен не е.

tosunbei
Reactions:

Мнение от tosunbei » 25 май 2016 20:44

ALFA написа:Ако ви пусна това за 50лв ще се избиете ама нали е Слава разпъвате локуми
Изображение
Този за 50 кинта е чисо нов :lol:
Сега се оказа че само капака бил не перфектен
Човек,няма значение Стрела ли е,Зим ли е или Патек.Въпроса е в начина на описване.Зелените точки от намокрянето се виждат ясно,а ти пак твърдиш,че е перфектен.
Явно критериите са различни за всеки и вие мислите,че щом часовника е евтин,значи перфекното състояние се определя по друг начин

darmadan
Напреднал
Reactions:
Регистриран: 17 фев 2016 21:41

Мнение от darmadan » 25 май 2016 21:39

???Защо бе хора,защо бе джанъм???Защо си мерите критериите и описанията?Кому е нужно?Форумът само губи от това.Дай си ми куклите,на си ти парцалките!!!Защо!!!
Не познавам лично нито tosunbei,нито ALFA,но и двамата имате голям принос в развитието и на форума и на мераците на много хора.ALFA (Общо мнения: 2394),tosunbei съвети,идеи и безкористни предложения за другарска взаимопомощ от Албиона.
Нямаме нужда от дрязги и кавги.Дано Стефан(ALFA) отново размисли и да продължи да ни радва с материал за крастата ни.Дано tosunbei не се разсърди и да продължи да радва и да споделя опит и мъки.След трагедията с Върбан,лека му пръст,почти няма колеги,които да споделят и обсъждат техническата част от хобито ни.Един продава,друг се хвали какво е купил.
Мое мнение.Изчезне ли ALFA от форума,ще загубим много.Останахме само читатели.
Олях се с писането.Дано не съм засегнал никого.
Уважение и респект към всички.

stepona555
Специалист
Reactions:
Регистриран: 07 окт 2015 21:42

Мнение от stepona555 » 25 май 2016 22:29

И аз не познавам лично двамата колеги , но ще им кажа ,че ако дойдат в еспана и не получат инфарк от спокойствието на туземците първите няколко месеца , след това ще доживеят дълбоки старини на средиземноморска диета.
Както казва един колега от Варна всяко косъмче под лупа ако е повече от 5 лева.
Аз имам доста часовници не за 5 ами много нагоре и не ми пука не за косъмчета а за сериозни козметични дефекти , но за мен е интересен механизма .
Това са двете крайности не изпадайте в тях .
В залива много хората пишат модела и след това слагат ХУБАВИ снимки и всичко е ясно.
Защото перфектно е относително понятие , перфектното за мен е боклук за друг , затова няма две повтарящи се сбирки

Лека вечер и наздраве на всички
Изображение

ALFA
Специалист
Reactions:

Мнение от ALFA » 26 май 2016 10:52

Продадена

Отговори

Върни се в “Стари обяви”