isian написа:Здравейте,
Митака от Габрово с извинение "изпростява" с неговите Свищовски ракии, не прави добро впечатление, нали?
Ако се налага да се разправят за селските си простотии, нека да е лична кореспонденция, а не в публичното пространство!
Поздрави!
Извинението ти не важи! Поне за мен! И не заради квалификации като "селски пазарлъци", "изпростяване" и т.н., а защото си позволяваш да коментираш хора, събития и отношения, за които нищо не знаеш.
Давайки мнение е хубаво човек да е запознат, осведомен и наясно с нещата, защото в противен случай рискува да изглежда голословен. Ако ти и някой твой приятел си имате закачка, например като се видите си казвате "Ко прайш бе гей" това в никакъв случай няма да ме подтикне да ви обявя публично за хомосексуалисти

Но хората са различни и приемат нещата по различен начин.....
Казваш, че следиш форума??? Явно и това е повърхностно, както и изказванията ти по-горе, защото ако Мишо (Сейкоша) е казал нещо, то вероятно е така!!! Ако пък е сбъркал - щеше да се извини за грешката си защото е достоен човек!
Сега конкретно по темата. Ще се опитам да съм максимално деликатен

Обявата си е лично моя и с кого и какво коментирам в нея е мое лично право, решение и каквото там ти дойде на ум. Форума има модератори, които да преценяват когато нещо не е по правилата и вече си го разбрал! Ако пък аз лично те дразня, първо можеш да ме заобикаляш и второ да използваш директната форма за контакт или мобилния