ъъ.. какво е "генератор на случайна проходимост"?
Google: Няма резултати за "генератор на случайна проходимост".
Google: Няма резултати за "случайна проходимост"..
Аз пък очаквах да върне поне един резултат - тази страница.
stepona555 написа:..много интересен преходен процес който се държи хазартно като генератор на случайна проходимост .
- Приключихме темата със запояването на батерии, но тази вечер реших да потърся документи от реномирани производители и ето какво установих:
По принцип не препоръчват да се запоява директно върху батерии, но ако това се прави, то да е с по-нагрят поялник.
- 350 оС - и да се прави бързо - до 5 секунди максимум. (* цитатът е от документи на Panasonic за литиевите батерии.)
По принцип има литиеви батерии, чийто корпус е от неръждавейка и не се запоява (говорим за кръглите батерии - button cell). Не за 5 секунди, а и за 50 не може да се направи читава спойка. Естествено батерията би се прегряла 10 пъти за това време.
Вероятно такива батерии визираше колегата с богатия опит в областта на всякакви науки, свързани с електрониката. (- всъщност така и не разбрах с какво точно се занимава. То и да сервизираш лаптопи, пак може да се каже че си специалист с богат опит в областта на електрониката - нищо, че работата ти е да развиваш и да завиваш винтчета.)
Аз пък съм срещал и много литиеви батерии, които се запояват чудесно. Ето, че и двамата имаме някакъв опит - но опитът може да е доста различен.
В друг документ на производител на батерии, се препоръчва за машинно запояване към платките (тип wave-soldering), следния температурен режим:
/няма да цитирам цялата таблица, само започва с: Preheat (wave) up to 140 °C up to 180 sec./
- значи не е толкова страшно.. :)
Между другото много ми хареса и креативното мислене на Seikosha - въпреки, че идеята му пак беше поставена под общия знаменател: "вие нищо не разбирате".
-- Значи ако батерията е студена, ще се получи "студена спойка" - така ли? ;)
По-скоро не е практично в промишлеността да се държат батериите в хладилник. Иначе си е голяма далавера да е с едни минус 40 градуса надолу.
Тинолът се топи при 180 оС - материалите, от които е направена батерията си имат определена топлопроводимост. На нас целта ни е да вдигнем рязко температурата в мястото на спойката и да си свършим работата, докато топлината не е успяла да се разпространи нататък - по другите материали. И докато не е вдигнала температурата им над определена стойност.
Понеже пишем в темата на varban, а той е учен -- нека да се има предвид, че в научните среди не се приемат типичните аргументи на форумните многознайковци. Всичко трябва да си има обяснение.
stepona555 написа:оставам с впечаятлението че нивото ми е твърде различно от вашето за да си позволявам да участвам в обсъждането.
Когато те вълнува даден въпрос, може например да потърсиш информация, да прочетеш - това е един чудесен начин да си вдигнеш нивото.
Ето, помолих те за аргументи и сам видя, че всъщност нямаш такива.
Тук никой не осъжда незнанието. - аз много добре знам, че също не знам много неща.
Ако искаш, както аз сега споделих прочетеното за батериите - ти пък може да провериш до колко градуса могат да се съхраняват в хладилник - и също да споделиш с нас. Ето това е правилният начин да научаваме нови неща.
Ама да не тръгнеш да разпитваш Пешо и Гошо. Надявам се да споделиш конкретна, проверена информация, а не нещо като:
-- Не знам, ама Гошо каза: - абе ти луд ли си, на тая батерия ще й измръзнат дарадонките и аз за нищо на света не бих я сложил в часовник -- освен ако не искам да си имам големи неприятности!
Глупости говорят хората - на поразия! - Не знаят, но и не искат да си признаят.
Недей да приемаш всичко за чиста монета - и че човекът, който ти го е казал говори на базата на някаква информация или опит.
(ако питаш мен изобщо не се информирай от тоя и оня..:) - а в изказванията ти личи, че точно така правиш..
Всъщност, нали са ми отворени документите, я да видя. - м, да - батерията може да работи до -55оC.
Не е лошо, че се отвори дискусия за батериите - ето как се научават интересни неща.
За термо-двойките и аз така съм чувал - в солен разтвор. Даже за по-дебелите, че се натопявали във водата усукани една за друга двете жици, включваш ги в контакта и вдигаш шалтера - прас! - бушонът изключва - а двете усукани жици са се сплавили в идеална термо-двойка. Не съм го пробвал.
За електрожен от подръчни материали идеята не е лоша. Ама сигурно не може да се заваряват дебели железа с него - бушонът е 25А.
Това ми напомни за един колега - веднъж ми обясняваше как зареждал акумулатор с подръчни материали. Включил го в мрежата на 220V, като в един буркан си забъркал някакъв електролит и натопил пластини от съответните метали - и се получило диод. Ама не ми хареса много този вариант - с буркана. Той може би и колегата имаше някаква мания да се изтъква постоянно колко е ерудиран и находчив. А не ми хареса защото ако го правиш вкъщи -- то по-добре да си потърсиш истински диод. А ако го правиш за "сървайвър" - примерно да кажем, че буркан и сол ще имаш, ама жици няма да имаш.. ;)
Аз съм зареждал акумулатор с подръчни материали - директно от контакта, през крушка. Ама крушка от 100 вата пуска само половин ампер и не става бързо.
p.s. А въпросните часовници Слава-Камертон бяха просто един добър повод.
Когато временно престанах да влизам във форума - взех да чета по други форуми, за други неща (не часовници). После си мислех да вляза, ама си викам: то толкова неща сигурно са се събрали за четене - я да го отложа за когато намеря време..
И тогава varban ми се обади, да ме пита защо не влизам - и си поговорихме. И много добре знаеше, че човек не може да се откачи изцяло от часовниците.. :)
Наистина за известно време не се занимавах с часовници. А след това влязох да поразгледам из аукциона - и докато се усетя си накупих няколко.. :)
Сега пак се върнах след един разговор с varban. И наистина с него сме много на един акъл.. ;)