День Победы - 9 май
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
А днес е това, от което се почна, за да се стигне до...
... день Победы.
Не работи един сървър, та да дам линк... този постинг ще ми напомня.
Не работи един сървър, та да дам линк... този постинг ще ми напомня.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
По-добре, че не го намерих на датата (+)
Ако има виртуални пилоти, ще им е интересно: http://vif2ne.ru/nvk/forum/arhprint/309280" onclick="window.open(this.href);return false;
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Re: День Победы - 9 май
Мястото на този часовник е тук:

// http://german242.borda.ru/?1-9-0-000002 ... 1386217787" onclick="window.open(this.href);return false;
Двадцать второго июня,
Ровно в четыре часа,
Киев бомбили, нам объявили,
Что началася война.

// http://german242.borda.ru/?1-9-0-000002 ... 1386217787" onclick="window.open(this.href);return false;
Двадцать второго июня,
Ровно в четыре часа,
Киев бомбили, нам объявили,
Что началася война.
Последна промяна 1 на varban, променена общо 12 пъти
Да, впечатляващо,така историята се съхранява 

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
С днём Победы!
Днес отново съм с оранжево-черна лента, напук на политизацията около нея.
Георгиевска, белогвардейска, гвардейска, лентичката на ордена на Славата, символ на Победата, а през последните месеци - един от основните символи във войната в Украйна - информационната и гражданската.
Само че аз влагам в нея още един смисъл - лентичката е с цветовете на пламъка и барутния дим. И е добър символ за барутаджия от съветската школа.
За да завърна постинга в тематичната плоскост, днес ще пробвам, как ляга химическо посребряване върху злато без промеждутъчно покритие и дали става здраво
Щото среброто става лесно черно, а златото е бая здраво за подложка.
А после ще му мисля за дагеротипия - може да стане страшен цифер ;)
Днес отново съм с оранжево-черна лента, напук на политизацията около нея.
Георгиевска, белогвардейска, гвардейска, лентичката на ордена на Славата, символ на Победата, а през последните месеци - един от основните символи във войната в Украйна - информационната и гражданската.
Само че аз влагам в нея още един смисъл - лентичката е с цветовете на пламъка и барутния дим. И е добър символ за барутаджия от съветската школа.
За да завърна постинга в тематичната плоскост, днес ще пробвам, как ляга химическо посребряване върху злато без промеждутъчно покритие и дали става здраво

Щото среброто става лесно черно, а златото е бая здраво за подложка.
А после ще му мисля за дагеротипия - може да стане страшен цифер ;)
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Честит празник и от мен.
Аз лично влагам дълбок смисъл в днешния наистина празничен ден.
Сложил съм Амфибията "Адмирал Кузнецов" с една от последните каишки инкрустирана с гилзи от Макаров. Радвам се на този ден. Аз съм в отпуск ще се поразходя и помисля накъде ни води днешния манипулативен свят. От подчти година не гледам телевизия или се случва рядко като гледам СпонджБоб с децата, но днес изпитах удоволствие от парада в Москва.
Тазгодишната версия още не е качена но можете да се насладите на миналогодишната:
Аз лично влагам дълбок смисъл в днешния наистина празничен ден.
Сложил съм Амфибията "Адмирал Кузнецов" с една от последните каишки инкрустирана с гилзи от Макаров. Радвам се на този ден. Аз съм в отпуск ще се поразходя и помисля накъде ни води днешния манипулативен свят. От подчти година не гледам телевизия или се случва рядко като гледам СпонджБоб с децата, но днес изпитах удоволствие от парада в Москва.
Тазгодишната версия още не е качена но можете да се насладите на миналогодишната:
Ето го бе

С ДНЕМ ПОБЕДы!
Присъединявам се и аз към отбелязването на този Велик ден!
Присъединявам се и аз към отбелязването на този Велик ден!
Велика дата. Велика победа. Велик народ. Шапки долу.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Помня,че баща ми като гледаше тези паради не можеше да си сдържи вълнението.
Като бях млад му се чудех.
Сега вече го разбирам.
Като бях млад му се чудех.
Сега вече го разбирам.
Загрявка преди кръглата годишнина.
Подготвя се грандиозен парад, за съжаление повечето европейски лидери отказаха поканите.
Нашия президент, заедно с украинския ще присъстват на алтернативния парад в Полша.

Подготвя се грандиозен парад, за съжаление повечето европейски лидери отказаха поканите.
Нашия президент, заедно с украинския ще присъстват на алтернативния парад в Полша.

- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Обективно погледнато и "нашия" и украинския президенти, са от един дол дренки. Все едно поляците са били германците, а не руснаците.trk2 написа:Загрявка преди кръглата годишнина.

Това нашето чучело е по-добре да се скрие и да не ни срами пред света с тъпите си изяви и изявления.

Еййй...една печатница и президент може да те направи-ние сме държавата на неограничените възможности!

"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
icon_clapthe collector написа:Обективно погледнато и "нашия" и украинския президенти, са от един дол дренки. Все едно поляците са били германците, а не руснаците.trk2 написа:Загрявка преди кръглата годишнина.
![]()
Това нашето чучело е по-добре да се скрие и да не ни срами пред света с тъпите си изяви и изявления.Кой го интересува къде ще ходи и къде не?!
Еййй...една печатница и президент може да те направи-ние сме държавата на неограничените възможности!