Почти съм 100% съгласен с теб , удобен в жегата, не се драска нито касата нито стъклото , като го бях загубил в една кутия за обувки ( и аз като Мишо , ама моите кутии са Луис В... ) след една година на тъмно като видя слънце и след няколко часа тръгна , много здрав , е като се има предвид че преди много лета е бил към 1500 евро в Япония нормално да изкара повече от Ф51В дето тук ги сменят с нови след 2 -3 години .
Все пак като във всяко ревю да сложим и някои минуси , преди години му купих 2 звена за веригата за 50 60 евро , обаче сега като отслабнах умствено и на килограми , трябва да свалям 1 или 2 звена , и се чудя дали да опитам да ги върна във фирмения магазин или да изчакам може да позагладя косъма пак.
А за тънък ами не е 12.5 мм е далеч от моите представи за много фин дрес , тия радиостанции и слънчеви панели си искат място.
Забравих подсветката все още много силна но ако на влизане в дискотеката се зазяпаш по нещо и след няколко минути искаш да видиш колко е часа по добре да излезеш пак на слънце , все пак са минали доста години откакто е бил нов