Въпрос по таговете
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 26 май 2013 21:00
- Контакти:
Въпрос по таговете
Това ли са всички, дето ги пише в faq.php?mode=bbcode" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Ако не са, къде да видя останалите.
Ако са всички, възможно ли е да се добави
[spoiler]
[/spoiler]
Като тук:
http://forums.airbase.ru/2007/11/t58610 ... l#p1857874" onclick="window.open(this.href);return false;
в края.
Цъкнете на [показать]
Та да мога да си пооправя постингите и да скрия подтекста или директния достъп на мисълта до пръстите ;)
Ако не са, къде да видя останалите.
Ако са всички, възможно ли е да се добави
[spoiler]
[/spoiler]
Като тук:
http://forums.airbase.ru/2007/11/t58610 ... l#p1857874" onclick="window.open(this.href);return false;
в края.
Цъкнете на [показать]
Та да мога да си пооправя постингите и да скрия подтекста или директния достъп на мисълта до пръстите ;)
Re: Въпрос по таговете
Спойлер няма, аз лично не го харесвам. Това си е форум за дискусии и така или иначе винаги се бяга от основната тема. Ако локумите продължат по дълго или някой пожелае, тогава излишното се мести в отделна тема.
Почти всички сме минали казарма, не желаем повече ;)
Почти всички сме минали казарма, не желаем повече ;)
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Не си прав
Според мен, де.
Ще пробвам да изкопирам на авиабазата един свой постинг, и ако ти хареса повече, даваш ли ми персонален таг?
Не за превода, по-късно ще избера един особено шантав
Първо да пробвам, има ли там вложеност на спойлерите
Ще пробвам да изкопирам на авиабазата един свой постинг, и ако ти хареса повече, даваш ли ми персонален таг?
Не за превода, по-късно ще избера един особено шантав

Първо да пробвам, има ли там вложеност на спойлерите

- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Форумът е още малък... 300 души.3017 написа: Това си е форум за дискусии и така или иначе винаги се бяга от основната тема.
Ще взема някой път да надърпам линкове от авиабазата, съответстващи по време.
А сега по-голямата част не ме и познават... абе интересно е как живее един форум.
Но няма да бързам... май-май от две местата в мрежата ми станаха три ;)
Най-накрая едно място в булнета да ми хареса

- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
То по принцип като има нещо завоалирано и скрито се отваря задължително и се преглежда бих казъл от 100% от всички които преглеждат дадената тема. Едното предимство е, че нещата стават по подредени, но недостатъка е ,че трябва да цъкаш допълнително за да четеш. Аз също съм против скриването на текста.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Още един подобен въпрос - линковете са доста неконтрастни... опитвах да ги нашаря, ама не става - текстът излиза неконтрастен.
Я да видя дали нещо не се е изменило.
PS: Ето основния текст, оттук нататък му сменям цвета и давам линк към нещо си, дай да видим резултата.
PPS: Така че за да изменя цветовете на линковете, трябва още отначало да изменя цвета на постинга. Примерно сега viewtopic.php?f=58&t=1727#p33498" onclick="window.open(this.href);return false; е контрастен. Ама така постингите ще се отличават по цвят, което не е целта ;)
Я да видя дали нещо не се е изменило.
PS: Ето основния текст, оттук нататък му сменям цвета и давам линк към нещо си, дай да видим резултата.
PPS: Така че за да изменя цветовете на линковете, трябва още отначало да изменя цвета на постинга. Примерно сега viewtopic.php?f=58&t=1727#p33498" onclick="window.open(this.href);return false; е контрастен. Ама така постингите ще се отличават по цвят, което не е целта ;)
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Свъщност видях къде е тази настойка и ако имаш предложение за добър контраст и в същото време да не вади очи, да вземем да го променим ако и другите са съгласни.
Иначе за линкове дори и сега имаме свобода да ги правиме както пожелаем, само, че отнема няколко секунди в повече.
Пример с един от последните постове:
Моето участие миналия месец беше направо случайно. И съвсем случайно се получи така че Славата БЕЛКНАП все пак имаше някаква историйка. Тоест чрез нея се отбелязва някакво събитие. И понеже събитието беше на военно-историческа тема, ми дойде идея че мода да продължа темата. За това този месец съм подготвил един доста известен модел на ВОСТОК - а именно ''ПУСТИННА БУРЯ''
Събитието е ясно - Войната в Ирак и съюзничеството на руски и американски войски......
ако обаче сложим копи/пейст на някой линк то автоматично системата ще го сложи в това което ти си посочил по горе и можем да го променим както желаем да става автоматично иначе пак ръчно като по долу:
viewtopic.php?f=83&t=3314&p=33500#p33500
Иначе за линкове дори и сега имаме свобода да ги правиме както пожелаем, само, че отнема няколко секунди в повече.
Пример с един от последните постове:
Моето участие миналия месец беше направо случайно. И съвсем случайно се получи така че Славата БЕЛКНАП все пак имаше някаква историйка. Тоест чрез нея се отбелязва някакво събитие. И понеже събитието беше на военно-историческа тема, ми дойде идея че мода да продължа темата. За това този месец съм подготвил един доста известен модел на ВОСТОК - а именно ''ПУСТИННА БУРЯ''
Събитието е ясно - Войната в Ирак и съюзничеството на руски и американски войски......
ако обаче сложим копи/пейст на някой линк то автоматично системата ще го сложи в това което ти си посочил по горе и можем да го променим както желаем да става автоматично иначе пак ръчно като по долу:
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Върбане къде изчезна, чакам продължение на дискусията? ;)
Давай предложение за цвят на линковете.
И другите да се включат може да направим по прегледен и четлив форума ако се опитаме да променим цвета на линковете.
Давай предложение за цвят на линковете.
И другите да се включат може да направим по прегледен и четлив форума ако се опитаме да променим цвета на линковете.
Дайте предложения за цветовете, а аз ще потърся от къде може да се промени перманентно.
Ами това , и това удебелено, другите цветове ще се губят, а може и подчертан
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
На този етап оставаме по стария начин.
След направените тестове се установи, че кода който контролира линковете всъщност контролира всички активни неща във форума - имената на разделите,темите и въобще всеки активен текст които е в този цвят.
След направените тестове се установи, че кода който контролира линковете всъщност контролира всички активни неща във форума - имената на разделите,темите и въобще всеки активен текст които е в този цвят.
- varban
- Moderator
- Reactions:
- Контакти:
Ясно... благодаря за желанието, въпреки че засега не стана :-)