Колеги Моля Помогнете с SMS на 17 777 DMS VARNA
Колеги Моля Помогнете с SMS на 17 777 DMS VARNA
Ситуацията наистина е трагична, нямам думи....
The brand Junghans is synonymous with high quality standards at the best value. JUNGHANS was, is, and will be THE future German watch brand.
Junghans - The German Watch
Junghans - The German Watch
Re: Колеги Моля Помогнете с SMS на 17 777 DMS VARNA
Павлине,как си,пиши тук
Аз съм на равното и нямаше река:
Най зле е в кв. Аспарухово, защото над него има гора и дерета. Много вода се е събрала.
Най зле е в кв. Аспарухово, защото над него има гора и дерета. Много вода се е събрала.
Приятели от гр.Варна, пишете как сте!
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 14 юни 2012 17:05
Като изключим това, че колата на жена ми е пълна с тиня, а моята глътна вода през филтъра и умря, сме добре и всичко е наред
От къде е дошла тази вода, от морето или небето? Аз живея на няколко метра до голямата река Дунав, но нивото не е мръднало.
ПП току що видях кадри от Варна по германската национална телевизия (имам само сателитна антена и не хващам БНТ защото е кодирана и платена) земята се е разцепила
и това само от дъжда ли е или и морето е преляло?
ПП току що видях кадри от Варна по германската национална телевизия (имам само сателитна антена и не хващам БНТ защото е кодирана и платена) земята се е разцепила

Страшна работа! Невене, все пак малкия дявол.Да сте живи и здрави и бързо да се съвземете!
Водата се е събрала от проливните дъждове. За два часа там са паднали 100 литра на кв.м., а месечната норма за този район е 50 литра. Над квартала е гориста местност, водата от там се събира и хуква надолу, към къщите и морето.
Бяхме на Градина тази седмица
.Там една баричка какви ги свърши.....На жената не и издържа нервата и се прибрахме ден по-рано.