Да споделя и новите придобвки тук
Ще започна с любимите ми Швейцарчета

Мисля че е Fero но времето е заличило името.....но за сметка на това е придобило една приятна патина....дори и нова стрелкичка от Кама

......за мен това е без значение защото и така ме радва.....да не говорим че с правилната каишка е перфектнен......
Продължаваме с едно прекрасно двутоново кварцово часовниче.....незнам колко е винтич но ми прилича на такова

а и ме радва ......
Още едно от Любимите ми забравени швейцарци.....много приятно часовниче....изключителна радост е да го наблюдаваш......особено ми харесва факта че е само с две стрелки.....
От никъдето се прокрадна и този юношески сладур.....малко часовниче но за сметка на това красиво..... дупчицата на 8 часа е за секударниче......нямам погодяща стрелка но при първа възможност ще го обзаведа
Още един......но направо прекрасен......немога да му се нарадвам.....даже си го и поносвам......особено с тази каишка стана още по красив.....
Попаднах и на едно страхотно Citizen-че с ръчно навиване и 17камъков механизъм......блести като слънце и е много труден за снимане.....но как радва....
Едно прясно и още мръсно съкровище със жълто сърчице..... на снимката се опитах да хвана чара му такъв какъвто дойде при мен.....
Ето и нещо което имам от доста време и ремонтите и процедурите по него текът бавно....има още доста работа да не говорим че си няма и стрелкичка но ми е първото швейцарско механично хронографче и си го харесвам.......а както казва един наш приятел "спокойно с времето ще го оправиш....ще видиш"
И за последно .....Timex са ми доста любима марка.....нищо че са зад океански часовници.....но истината е че обожавам старите им часовници и попадне ли ми някакъв от тях имам ли как го взимам.....а този е направо прекрасен....без никакви драскотини....."NOS" почти... но просто времето се е отразило на циферблата......а така даже още повече ми харесва.....дано допадне и на вас.....
Поздрави и усмихнат декември на всички

Злати.....