Тъй като нямам тема от типа "Страничката на ...", мисля да попиша тук. Основната тема си е същата, събрах няколко пратки:
Повечето са или ширпотреба, или вече съм показвал подобни. Малко по-интересните са квадратната Ракета в хромиран корпус, Востока-висулка-настолен и Славата "Голяма нула" (въпреки, че не помня дали не е от предишна пратка).
И сега тези, на които бих искал да обърна внимание. Този Сатурн го купих единствено заради стъклото. В отлично състояние е и мисля, че ще го продам с друго стъкло поне колкото съм го купил, така че стъклото да ми е бонус. То пък ми беше необходимо за един Восток, тип Сатурн, който е в отлично състояние, но с напукано стъкло.
Но след смяната вече е супер
Един командирски с доста необичайна каса, не се сещам дали съм виждал такава:
И накрая един рядък Польот от най-първите, с дебел механизъм и заден капак, който със сигурност не съм виждал досега. За съжаление надписът на циферблата е на латиница, а на капака - на кирилица, та може би е котлет. Въпреки всичко и часовникът, и особено капакът са редки:
А накрая малко житейски новини. Преди три дни, пътувайки с колелото към работата, предната гума се хлъзна на мокър бордюр, та паднах и се поударих. Освен охлузванията, лошо изкълчих показалеца на лявата ръка и в момента е шиниран. Също натъртих дясното си рамо, та ми е "блокирано", т.е. всяко движение на ръката ми причинява значителна болка.
Понеже при пътуване с колело има доста вибрации, преди тръгване си свалях часовника и го прибирах във вътрешен джоб. При падането часовникът беше спрял, но покрай болките не му обърнах внимание до вчера. Вчера обаче викам да го погледна, предположих, че може да е прехвърлил анкерът. Май забравих да напиша, че това е един от тубийоните ми. За съжаление се оказа, че не е толкова просто. С целия си акъл (напомням - шинирани показалец и среден на лявата ръка, и блокирало дясно рамо) аз реших да ремонтирам турбийон

. Даже свалик касетата на турбийона. Оказа се, че оста на касетата е отворила много голям луфт в лагера, който я крепи към механизма, стори ми се повече от 0.1 мм. Така самата касета започва да се лангърка и не може да зацепи към страничното движещо колело. За радост акълът най-после ми дойде и спрях дотук, за съжаление дефектът ако изобщо е поправим, ще е трудно поправим. Естествено, в процеса на сглобяване изтървах фиксатора на ремонтуара (той е на винт, а не на пружинка). Наложи се цялостно сваляне на циферблата и компликациите (втора часова зона и индикатор ден/нощ). Изобщо пълен купон, бях само за снимка, с шинирана енда ръка, другата прилепена към тялото и работеща само от лакътя нататък, и разглобявам турбийон
Както и да е, успешно го върнах в първоначалния му неработещ вид, и след кратък разговор веднага замина към Диран (Еконт даже ми съобщиха, че са го доставили). Стискам палци, дано майсторлъкът на Диран се окаже по-силен от каръка. Може пък часовникът да се възстанови преди мен
Та така - вече трети ден не мога да работя, в болнични съм, не ми се гледа телевизия, тук във форума нищо не пишете, и реших да ви дам малко четиво. Ама ще приключвам, защото и писането не е безпроблемно, боли, ама малко.
Поздрави, Миро.