Почит и съболезнования.
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
Почит и съболезнования.
Приятели, изгубихме един от нас!
Вярвам, че би било хубаво да споделим мъката си и да отдадем почит на Големия Върбан.
Да изкажем съболезнованията си с венец и цветя и друго ако се сетите!
Как можем да се осъществи това?
Средства можем да съберем до края на деня.
Нужен ние е човек в близост за да каже какво да направим.
Вярвам, че би било хубаво да споделим мъката си и да отдадем почит на Големия Върбан.
Да изкажем съболезнованията си с венец и цветя и друго ако се сетите!
Как можем да се осъществи това?
Средства можем да съберем до края на деня.
Нужен ние е човек в близост за да каже какво да направим.
Re: Почит и съболезнования.
Бог да го прости!
Светла му памет!
Нямам думи....загубихме рядък човек!
П.П. Така се потресох от написаното от atanweb, че въобще не гледах по-надолу из форума. Моля, ако решите преместете коментара ми другаде.
Върбан беше Човек!
Светла му памет!
Нямам думи....загубихме рядък човек!
П.П. Така се потресох от написаното от atanweb, че въобще не гледах по-надолу из форума. Моля, ако решите преместете коментара ми другаде.
Върбан беше Човек!
Не мога да повярвам...Чета новините в блиц относно тагедията в Арсенал, виждам две имена,едното от които ми се набива в мозъка-инж.Върбан Пешков-един от най-добрите специалисти в сферата...бавно осъзнах,че става въпрос за нашия Върбан..Много жалко!Голяма загуба!
Моите съболезнования
Бог да го прости,лека ти пръст приятелю!
Моите съболезнования
Бог да го прости,лека ти пръст приятелю!
Някой разбра ли как можем да съберем пари за венец?
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Приятели, поклонението и изпращането на Върбан ще се състои утре 27-ми сряда от 11:00ч. в гр. Казанлък
Всеки които иска да присъства е добре дошъл.
Това е информацията за момента.
Опитваме се да организираме изпращане на венци и цветя евентуално чрез местна траурна агенция.
Също така има вариант за съдействие на място в гр. Казанлък от хора които ще присъстват на поклонението.
Всеки които иска да присъства е добре дошъл.
Това е информацията за момента.
Опитваме се да организираме изпращане на венци и цветя евентуално чрез местна траурна агенция.
Също така има вариант за съдействие на място в гр. Казанлък от хора които ще присъстват на поклонението.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
Допълнителна информация.
Утре сряда 27-ми ще се състои поклонение от 11:00 до 13:00ч. в гр. Казанлък.
След което Върбан ще бъде върнат в гр.Стара Загора в отдела по съдебна медицина.
Следващите събития ще бъдат ясни в по-късен етап.
В момента имаме връзка с траурната агенция която организира поклонението в гр. Казанлък.
Ще бъде направен голям и красив венец придружен с много цветя. На венеца ще има послание от всички форумни приятели, а те са наистина много.
Знаем, че много хора искат да се включат в изказване на съболезнованията и отдаването на почит на нашият приятел Върбан Пешков.
Всеки желаещ може да остави своето съгласие във темата от сега до утре 12:00ч. като средствата ще бъдат поделени поравно между броя участници. Много от хората ще искат да допринесът с повече, но знайте, че всички обичаме Върбан поравно.
atanweb - Сашо
Утре сряда 27-ми ще се състои поклонение от 11:00 до 13:00ч. в гр. Казанлък.
След което Върбан ще бъде върнат в гр.Стара Загора в отдела по съдебна медицина.
Следващите събития ще бъдат ясни в по-късен етап.
В момента имаме връзка с траурната агенция която организира поклонението в гр. Казанлък.
Ще бъде направен голям и красив венец придружен с много цветя. На венеца ще има послание от всички форумни приятели, а те са наистина много.
Знаем, че много хора искат да се включат в изказване на съболезнованията и отдаването на почит на нашият приятел Върбан Пешков.
Всеки желаещ може да остави своето съгласие във темата от сега до утре 12:00ч. като средствата ще бъдат поделени поравно между броя участници. Много от хората ще искат да допринесът с повече, но знайте, че всички обичаме Върбан поравно.
atanweb - Сашо
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 07 окт 2015 21:42
Дай на лично ,ако не искаш тук ,някакъв начин за изпращане на пари за венец и друго каквото е нужно.
Моля да ме броите два пъти , от мое име и от името на Сергей (Белия лъв) от Украйна с когото бяха големи приятели.
Моля да ме броите два пъти , от мое име и от името на Сергей (Белия лъв) от Украйна с когото бяха големи приятели.
Последна промяна 1 на stepona555, променена общо 26 пъти

Записвам се първи. Направете максималното. Той заслужава.
"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
- the collector
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 05 фев 2015 02:42
Аз също.
"Бог може да ни изпраща терористи, но мой дълг е да му ги върна обратно."
В. В. Путин
В. В. Путин
Аз участвам