"Бисери", Ментаци и "Пази се" от аукциони
Re: "Бисери" и "Пази се" от аукциони
Видях го ,но нещо си объркал цената - за 700 лв. е офертата.
Ами то колега ,при мене пенсионерска работа,време бол.Докато си почивам от това да следя въртящи се стрелки :crazy: и да опитвам по какъв начин да зеносам поредният циферблат,си намирам и други красти за чесане,дори и табла играя в интернет и кат ме биятrosen_er написа:Прав е човек !Seikosha , сега като поразгледах разбрах,че са произведени само 3 бр. от този модел.Един в този пич,един с който е награден маршал Жуков (ама с него са го погребали) и този който си хареса жената-той пък е бил Генералисимус Сталин,но му бил малък на ръката и не го е носил.![]()
![]()
Така го и намерих:чисто нов,неносен
За първия има спорове дали не е бил на Генералисимус Суворов - герба пасва за онова време
П.П.Бая време сте си посветили,ама и на мен ми беше много забавно

"Човекът откри времето,Сейко го усъвършенства" " 浪人 "
Верно!Прав си,до преди седмица в Продавалникът го беше намалил на 200 и сигурно като го е видял в Еbay тогава го е пуснал и в Аукциона с новата цена. Негова си работа,напомня ми на един LIP който с месеци се разнасяше и всички сайтове,че и тук май. Според мен,един часовник дори и да е хубав,не бива да го вреш много в очите на хората,като се застои дълго време,просто им омръзва да го гледат.rosen_er написа:Видях го ,но нещо си объркал цената - за 700 лв. е офертата.
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 14 яну 2012 16:50
Когато се валяш в локва със свиня на свинята е хубаво но на теб-не Не се занимавай ,пази си нервите
- atanweb
- Moderator
- Reactions:
- Регистриран: 20 яну 2012 22:02
А генералисимус или не, това е моя часовник и е посветен, че е първият летял в космоса ама през времето на Атлантида.. Пукнете се от яд, щото онези две-три бройки които съществуват и са обсъдени по-горе, са хомидж на моя оригинал. И да ви снимам гърба с посланието, няма да може да го разберете, че е на извънземен невидим език щото горе са си правили парти с тригърди компаньонки като онази от филма на бат Арни...

Прав си :( Моят е с черни стрелки!
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 20 апр 2013 16:58
Някаква МОЛНИЯ, очевидно пленена от швабите и заставена да служи на Императора:
ЧАСОВНИК ДЖОБЕН - СВАСТИКА : http://auction.bg/item.php?id=1320276
И никой не е казал, че работи.
От останалите снимки се вижда, че проблемът й не е само в стрелките - за 120 лв. толкова.

От останалите снимки се вижда, че проблемът й не е само в стрелките - за 120 лв. толкова.

новодел е не е пленявана 

По точно- менте от най лошите!
Няма и да кажеdreadx написа:Някаква МОЛНИЯ, очевидно пленена от швабите и заставена да служи на Императора:
....

Ето ви едимн оригинален швейцарски ориент :crazy: http://auction.bg/item.php?id=1316713" onclick="window.open(this.href);return false; Ама колко е оригинален ориент и най вече шжейцарец само часовника си знае :think:
-
- Специалист
- Reactions:
- Регистриран: 20 апр 2013 16:58
А, пълно е с такива. Имаше и пак с трите звездички и отдолу "Crystal", обаче вместо "OREINTEX" беше с 5-цата на SEIKO. На този обаче добра цена му търсят.. :)
То и без това никой не ги купува и за по 2 лв. Може би това е печелившата формула - ако някой се върже.
То и без това никой не ги купува и за по 2 лв. Може би това е печелившата формула - ако някой се върже.
Продавачът е един от палячовците в Аукциона. Ореинтекс си е стара китайска фирма и не е менте,от близо 40г. използват най простите китайски механики и са от наглите марки използващи символи които силно наподобяват маркови часовници,в частност Ориент.Не си спомням,но май-бяха с Хонг Конгска регистрация. По добре да беше писал истината,сигурно има и които колекционират такива. Имам един,доста стар и работи учудващо добре,но това е по-скоро прецедент.
Последна промяна 1 на Seikosha, променена общо 17 пъти
http://auction.bg/item.php?id=1363423" onclick="window.open(this.href);return false;
Гледам,че Ахилеса пак се самонаддава
и се замислих за нещо,контактувал съм и с "двамата" и ми изглежда на хитряга. Не знам дали е умишлено,но това самонаддаване може и да има ефект.В смисъл,че вместо да сложи запазена цена,която в повечето случаи,отблъсква купувачите,влиза с другият си ник и слага примерно 20лв. така,хем слага своеобразна запазена цена,хем нахъсва и привлича купувачи.Може би не всякога се получава,зависи от часовника,но в някои случаи сигурно има ефект.Не е лошо като замисъл,ако наистина го прави по мойта логика :think: Това ,че ще плати такса,едва ли е пречка,вече изразих мнение,че таксите при ниски стойности на продажба ,са повече от символични.
Гледам,че Ахилеса пак се самонаддава

Интересно ще стане, когато сложат и комисионна за продадена стока „както в ЕБей“. Като ти вземат 10% от крайната цена, и доста ще се замислиш дали да правиш такива тарикатлъци.Seikosha написа: Това ,че ще плати такса,едва ли е пречка,вече изразих мнение,че таксите при ниски стойности на продажба ,са повече от символични.
То затова и ЕБей са такъв гигант, а нашето аукционче....